Vânătoarea de “naționaliști” pe FACEBOOK continuă! Contul d-lui doctor Mihai Tîrnoveanu a fost desfințat!

La puțin timp după publicarea articolului “Asta nu se poate! Până aici! Stați în case, căci Parlamentul adoptă AUTONOMIA ”ȚINUTULUI SECUIESC”!!!!! NU este glumă.”, am primit următorul mesaj: “duminică, contul soțului meu Mihai Sorin Tirnoveanu a fost șters de către facebook. A rămas doar pagina Mihai Tirnoveanu. Poate scrieți despre asta ori vreți să știți. Mulțumesc. Tocmai a primit vești năucitoare despre care a scris acolo.(…) Am sperat că îl va recupera. Dar nu. Asta e. Fără avertisment, fără nimic.”

Se vede limpede că această rețea de socializare duce o politică anticonstituțională și anti-națională, iar autoritățile statului confirmă că sunt complice la aceste abuzuri. Din câte știu eu, “regulile comunității facebook”, trebuie să respecte drepturile naționale ale oricăror state de pe urma cărora beneficiază financiar. Dacă nu, astfel de “investitori” trebuie trași la răspundere de autoritățile statului. De ce n-o fac? Răspunsul e simplu! Pentru că “STATUL SUNTEM NOI!”. Sau mai simplu, staul veghează la bunăstarea doar a celor mai bogați magnați ai lumii. Dacă nu veți plăti înaintea poporului trădarea voastră, veți plăti înaintea Lui Dumnezeu, voi și copii voștri “până la al șaptelea neam”. Toți creștinii cred și au șimțit asta de la Hristos până în prezent. “Adevărul ne ve face pe toții liberi”. Iar eu vă voi răspunde că noi, cei rămași, vom vorbi în continuare, indiferent de “ordonanțele voastre de urgență”, pentru că altfel, “pietrele vor vorbi”.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns