Vasile Bănescu, reacție la cald: Ce este în spatele schimbării numelui Catedralei Naționale pe Google Maps?

Catedrala Mantuirii Neamului

Sâmbătă au apărut online o mulțime de mesaje de la credincioșii întristați să constate că, la căutarea după numele „Catedrala Mântuirii Neamului” pe dispozitivele mobile cu sistem Android, aplicația Google Maps returnează locația corectă a obiectivului, dar cu alt nume jignitor: „Catedrala Prostirii Neamului”, scrie Basilica.

Despre acești oameni puțini, dar foarte activi și vocali, pentru care fascinația utopiei socialismului ateist  continuă și azi în forme noi, Vasile Bănescu spune:

„Toți acești mici și ridicoli autoimprovizați dumnezei de carton ideologic sunt suicidar animați de principiul distrugerii ordinii morale personale și publice țesute și hrănite de creștinism. Hristofobia unor oameni care ajung să comită gestul de a modifica hoțește pe Google Maps numele unui edificiu pe care Biserica Ortodoxă cu sprijinul firesc al Statului Român îl ridică in memoria tuturor eroilor din istoria acestei țări creștine, indică o periculoasă patologie morală care face deja foarte mult rău Europei și lumii civilizate de creștinism de-a lungul a două milenii”.

Active News

Astfel, Vasile Bănescu atrage atenția că ateismul renaște mereu în alte forme, fiind doar o mască ideologică a aceluiași „duh al lumii” contrar Duhului Adevărului.

Citește mai mult pe Basilica

.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns