Petiția de la Casa Albă împotriva lui Bill Gates a strâns 500.000 de semnături!

O petiție pe site-ul american al Casei Albe -WhiteHouse.Gov – care solicită o investigație la fundația Bill & Melinda Gates, a strâns deja 489.463 de semnături de la momentul publicării, până pe data de 5 mai. Petiția susține că Bill Gates, în colaborare cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS), a pus în aplicare un plan de depopulare a rasei umane prin vaccinare, anunță Evz.ro.

„Cerem investigații cu privire la „Fundația Bill și Melinda Gates” pentru probleme medicale și crime împotriva umanității” Pe măsură ce analizăm evenimentele din jurul pandemiei „COVID-19”, diverse întrebări rămân fără răspuns. Pe 18 octombrie 2019, cu doar câteva săptămâni înainte de recunoaşterea zonei zero la Wuhan, China, au avut loc două evenimente majore:

Mai precis, în data de 18 octombrie 2019 Centrul pentru Siguranța Sănătății (Center for Health Security) John Hopkins din SUA în colaborare cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill și Melinda Gates, au făcut un „exercițiu ficțional”, numit „eveniment 201”, în care se simula o pandemie mondială. Întîmplător, în acest „exercițiu ficțional” pandemia era provocată de un nou coronavirus. Pe youtube, pe canalul oficial centerforhealthsecurity au fost încărcate mai multe filmări cu discuțiile care au avut loc atunci.

Integral pe Evz.ro


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns