2 iunie, ultima zi de contestare a amenzilor. Avocat: Suma se va transforma în datorie fiscală și veți fi executați

Marți, 2 iunie, este ultima zi în care se mai pot depune contestații pentru amenzile primite în cele două luni de stare de urgență.  Până acum, 90.000 de români s-au adresat instanței pentru anularea contravențiilor al căror total a ajuns la 130 de milioane de euro, informează Active News.

2 iunie, ultima zi de contestare a amenzilor. Avocat: Suma se va transforma în datorie fiscală și veți fi executați

Dacă se va dovedi că românii au primit amenzi pe nedrept, cei care le-au plătit deja, își vor putea recupera banii de la stat. 
Avocatul Adrian Cuculis atrage atenția că aceste contestații pot fi trimise pe mail, prin oficiul poștal, chiar și prin fax, deoarece orice metodă este acceptată de Instanța de judecată.
”Să nu uite cei care contestă aceste amenzi că dacă nu le vor contesta și nici nu vor plăti până astăzi la ora 00.00 acea amendă la jumătate, vor putea fi executați de către Direcțiile de Taxe și Impozite, practic această sumă se va transforma într-o datorie fiscală și va fi recuperată de către stat”, a declarat avocatul la Antena3. Integral aici


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns