Rugăciuni în toate bisericile din țară pentru eroii români, de Ziua Tratatului de la Trianon!

Eroii, soldații, luptătorii, diplomații români și toți cei care au contribuit la realizarea României Mari și recunoașterea acesteia pe plan internațional vor fi pomeniți, joi, în timpul Sfintei Liturghii și la slujba Parastasului în toate bisericile din Patriarhia Română, informează Active News.

Patriarhia Română: Rugăciuni în toate bisericile din țară pentru eroii români, de Ziua Tratatului de la Trianon

La toate bisericile din Patriarhia Română, în timpul Sfintei Liturghii și la slujba Parastasului pentru eroi din data de joi, 4 iunie 2020, vor fi pomeniți eroii, soldații, luptătorii, diplomații români și toți cei care au contribuit la realizarea României Mari la nivel național, între anii 1916-1918, și recunoașterea acesteia pe plan internațional, în special prin Tratatul de la Trianon din 4 iunie 1920. Veșnica lor pomenire din neam în neam!”, se menționează într-un comunicat al Patriarhiei Române transmis, miercuri.
Acțiunea face parte manifestările privind Centenarul Tratatului de la Trianon (4 iunie 1920 – 4 iunie 2020). Integral aici.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns