Uluitor! “Mersul la Biserică e mai periculos decât mersul la PĂCĂNELE”, spune Raed Arafat!

Obrăznicie dusă la extreme! Lăcașurile de cult sunt, alături de teatre, cinematografe, restaurante și transportul în comun, sunt cele mai periculoase locuri pentru transmiterea coronavirusului, a anunțat șeful DSU. Domnia sa a citat o listă făcută de Organizația Mondială a Sănătății unde, spre surprinderea noastră, nu figurează păcănelele.

Raed Arafat

„Nu ai cum să vezi 555 de cazuri și să vii să spui că relaxăm în plus. Așteptăm să vedem ce se întâmplă cu aceste cazuri”, a spus Arafat.

“Vreți să mergeți la biserică să vă rugați și să vă închinați? Aveți șanse mari să luați coronavirus“, anunță șeful, DSU, Raed Arafat.

„În roșu avem cinematografele, teatrele în spațiu închis, lăcașurile de cult, transportul în comun, transportul cu avionul, sporturile de contact, petrecerile în interior, barurile, cluburile de noapte. Acestea sunt considerate cele mai periculoase. După care, la nivel portocaliu, avem sălile de fitness, avem frizeria, stomatologia, avem lucrul în birou – este periculos dacă ești cu mai multe persoane în birou și din cauza asta trebuie să porți mască – restaurantele în spațiu închis”, a spus Raed Arafat, la Digi 24.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?