Nu pot să cred cum oameni în toată facultatea minţilor se bucura că există virusul, se bucura că există pandemia, se bucura că există moartea, se bucura că există suferinţa, se bucură pentru tot acest haos pentru a îşi confirma previziunile lor inteligente, se bucură pentru a spori panică, frică, dictatură… Ideea este că deja se văd într-un cerc de oameni inteligenți, în frunte cu medicii care le alimentează starea și ura. Ce este mai grav, că au început să îi la mișto pe ceilalti care nu cred în virus, unii o fac pentru a își bate joc, alții pentru a nu își pierde joburile, iar alții pentru a cânta în strună șefului. Ei nu lucrează deloc la încrederea oamenilor de a respecta măsurile, de a îi educă pe oameni şi de a înţelege situaţia, nu vin cu nicio măsură de a îi linişti pe oameni, ci pur şi simplu se transformă în duşmanii lor, prin ameninţări şi prin sporirerea fricii şi a panicii. Toți medicii care nu cântă în strună sistemului, au fost dați la o parte și se promovează doar ideile de partid care convin regimului. Asistăm în acest sens la o hărțuire permanentă din partea unor găști de derbedei, șmecherași, oameni bolnavi mintal și pseudo intelectuali față de oamenii simpli și săraci pe tema 5G, coronavirus, cipare prin vaccin.

Și exemplul acesta pornește chiar de la președinte, care da impresia că își dorește acest virus, dorește moartea românilor, dorește spitale înfundate, dorește această stare de haos și confuzie. Are o atâta preocupare dubioasă atât el, cât și guvernul de binele romanilor, încât nu mai poate de starea lor de sănătate. A ajuns să pronunțe cuvântul PSD de 30 de ori pe minut, iar orice idee are un caracter morbid de om disperat, care nu știe cum să își mai încondeiască ideile pe tema morții. Nu avem nicio certitudine în acest moment, dacă acest om mai este în deplinătatea facultăților mintale, din moment ce pentru el a devenit obsesivă această grijă pentru sănătatea oamenilor. În loc sa își pună probleme legate de economie, care mai devreme sau mai târziu vor exploda, el deja visează spitale pline de oameni bolnavi, visează moarte peste tot. Cu astfel de oameni nu doar că nu vom progresa, dar ne vom duce mai jos de evul mediu. Ideea cea mai gravă este că inspiră și pe alții, care să nu își piardă slujbele cântă conform sistemului. Oamenii nu au negat virusul, oamenii neagă modul de gestionare, oamenii neagă afacerea dubioasă, neagă politica duplicitară națională sau mondială din spatele acestui context pandemic.

Există în momentul de faţă o ruptură totală între aceşti cioclii care vor cu adevărat să existe această pandemie nu doar la noi în ţară, ci în toată lumea. Pentru ei e o sărbătoare macabră a morţii în spatele căreia lumea este catalogată proastă şi incultă că nu respectă măsurile impuse de autorităţi. Oamenii nu pot avea încredere când începi să le bagi pumnul în gură, când tu care eşti la putere începi să te mândreşti că le ştii pe toate şi tu eşti cel deştept şi cel ales.

Lumea a început să nu mai aibă încredere în medici şi spitale, de autorităţi nu mai vorbim, ăştia întotdeauna vor inventa mereu minciuni pentru a rămâne la putere. Legătură de comunicare este de cea mai proastă calitate, începând de la lipsa asistentei psihologice şi până la cea socială. În felul acesta, nu vom avea doar spitale pline, ci vom avea o economie la pământ și posibil un război civil.

Cine seamănă vânt, nu culege decât furtună, și furtuna nu e departe.

Susa: FB


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?