mar. oct. 27th, 2020

Lucrările au fost expuse în 2018 la Colegiul Național Mihai Viteazul din Sfântu Gheorghe în cadrul concursului de istorie organizat de Calea Neamului împreună cu Catedra de Istorie, în această prestigioasă unitate de învățământ românesc din Covasna.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

Calea Neamului și eu personal îi mulțumim toată inima Maestrului Ștefan Csukat din Huși pentru minunatele lucrări, ce au presupus pe lângă un mare talent, sute de ore de muncă!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană


Frate Ștefan, Voievozii, Eroii și oamenii de cultură ai Neamului Românesc nu se mai regăsesc în manuale, vor fi însă pe Calea Neamului în mâinile tinerilor la procesiuni sau la diferite acțiuni ale noastre, vor ajunge în inimile lor pentru că Țara noastră să nu piară !
Vor fi Icoanele pe care le vom purta în marșurile cu Steagul și Crucea în frunte, Icoanele pe care le vom purta mergând cu Dumnezeu înainte pentru Biruință!

de Mihai Tîrnoveanu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Mihai Tîrnoveanu

By Mihai Tîrnoveanu

Doctor stomatolog, jurnalist, președinte al Asociației "Calea Neamului", vicepreședinte al Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Lasă un răspuns