CCR a decis că interesele românilor, sunt mai presus de mofturile antiromânești ale lui Iohannis: Ziua Tratatului de la Trianon, constituțională!

Deși Ziua Tratatului de la Trianon reprezintă momentul istoric când României i-au fost recunoscute granițele actuale la nivel internațional, președintele antiromân al României, Klaus Iohannis, a fost totuși în stare de una dintre cele mai mari nemernicii din aceste două mandate ale sale: să facă o sesizare la CCR, respectiv o obiecție de neconstituționalitate privind declararea datei de 4 iunie în România, drept Ziua Tratatului de la Trianon.

Normal ar fi fost din partea unui președinte să salute o asemenea inițiativă, nicidecum să-i pună bețe în roate. Dar tot e bine că poate măcar în al 24-lea ceas se trezesc și unii dintre cei așa ziși 66,6% “români ai mei”, să vădă adevăratul caracter al lui Klaus Iohannis, unul care îmbracă pe alocuri niște forme profund antiromânești, antinaționale.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Noroc că pe la CCR încă mai există și români, deci n-au fost chiar toate instituțiile din România infestate de către alogeni antiromâni, de trădători de țară și de propagandiști ai destrămării teritoriale ai României, așa cum există din păcate prin multe dintre instituțiile statului român.

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Iată cum îi dă CCR-ul peste nas insului de la Cotroceni:

“Obiecția de neconstituționalitate a Legii pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, obiecție formulată de Președintele României;

În urma deliberărilor, Curtea Constituțională, cu majoritate de voturi, a respins, ca neîntemeiată, obiecția de neconstituționalitate și a constatat că Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon este constituțională în raport cu criticile formulate.

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Decizia este definitivă şi general obligatorie şi se comunică Preşedintelui României.”, se arată în comunicatul de presă din 15 iulie 2020 de pe site-ul oficial al CCR.

CCR a decis deci că interesele românilor, sunt mai presus de mofturile antiromânești ale lui Iohannis: Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon este constituțională!

Nota noastră: În afara republicii Peru, condusă din păcate din anul 1990 până în noiembrie 2000 de către un alogen trădător și foarte corupt, Alberto Fujimori, nu cred că mai există undeva în lume astfel de cazuri asemănătoare cum au experimentat România și Peru. Și stai să te întrebi atunci: oare își urăsc românii atât de mult țara de au putut desemna o asemenea catastrofă de om să-i conducă?

de Fandel Mihai


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?