CETĂȚEANUL Gabriel Apreutesei, încă o victorie în drumul său către ocuparea scaunului de primar al Tomeștiului

CETĂȚEANUL Gabriel Apreutesei, încă o victorie în drumul său către ocuparea scaunului de primar al Tomeștiului

CETĂȚEANUL Gabriel Apreutesei, încă o victorie în drumul său către ocuparea scaunului de primar al Tomeștiului

Fostul luptător de box și Chick Boxing, Gabriel Apreutesei, moderator și realizator al emisiunii “Cetățeanul Gabriel”, jurnalist la Nașul TV și director al studioului Nașul TV Moldova, candidat la primărie din partea Partidului Neamul Românesc – filiala județeană Iași, a surprins printr-o nouă victorie în drumul său către ocuparea scaunului de primar al Tomeștiului.

Luni, încă de la primele ore ale dimineții, când poate mulți nici măcar nu-și savuraseră cafelele, Gabriel Apreutesei și câțiva oameni din staff-ul său de campanie, erau deja prezenți la BEC, pentru a-și depune candidatura pentru funcția de primar și de consilieri locali ai comunei Tomești, din județul Iași.

La Tomești, Gabriel Apreutesei a reușit performanța de a strânge un număr de cinci ori mai mare de semnături decât minimul necesar pentru a putea candida la funcția de primar al comunei. Fiind întrebat dacă i-a fost greu să strângă aceste semnături, acesta ne-a spus că din contră, ar fi putut strânge chiar și mai multe, dacă n-ar fi existat nevoia oamenilor de a-l ține foarte mult de vorbă și de a-i comunica o gamă foarte largă de probleme cu care se confruntă din păcate locuitorii comunei.

Gabriel Apreutesei ne-a mărturist că nu are emoții și îl preocupă doar “șocul” pe care îl va avea actualul primar (n.r. pe care Gabriel Apreutesei îl consideră deja fostul primar), și că este îngrijorat ca primarul în funcție să nu sufere o cădere nervoasă după pierderea alegerilor:

“În perioada cât am strâns semnăturile, am înțeles că primarul ÎNCĂ în funcție, trăiește într-o bulă de săpun, iar realitatea este că foarte mulți îl detestă din cauza opulenței sale și a familiei sale, prin luxul afișat sfidător la adresa oamenilor de rând. Aceștia “se întreabă” cum de este atât de bogat totuși, doar dintr-un simplu salariu de primar…

Este clar că acest primar trăiește precum Ceaușescu într-o bulă de săpun, crezând că lumea îl venerează. Nu știu dacă nu cumva a venit vremea să-și pregătească și Timofte elicopterul.”, ne-a declarat Gabriel Apreutesei

Întrebat dacă are ceva de transmis primarului în functie, el subliniaza: “încă în funcție“!

“Domnule primar, vă adresez nu stiu pentru a câta oara, aceeasi invitatie!Vă astept la o confruntare fata-n fata, cu intrebari adresate reciproc pe orice tema posibilă! Vă este cumva frica de ceva anume? De Covid cumva?

(…) Domnule primar, ati schimbat Dusterul, v-ati pus sub fund modelul nou! Şi asta tot pe banii cetatenilor din Tomesti şi din banii copiilor lor! Benzina, domnule primar tot din banii cetatenilor şi ai copiilor lor o irositi! Ce nu va mai plăcea modelul vechi?! Nu-i bai, spuneti voi, prostii platesc, asa-i?! De aceea, unul din primele lucruri după ce vă voi trage la depou, voi scoate la licitatie masinile de protocol ale primariei! Intrucat oamenii merg la serviciu, pe barba lor si nu cum faci dumitale, te folosesti de banii lor, pe barba lor! Şi nu uita domnule primar: să vii la confruntarea electorală live, să ne putem adresa reciproc întrebări! Sau mergeți pe ideea că fuga e rușinoasă dar e sănătoasă!? Noapte bună domnule primar! Încă primar!”, acesta este mesajul pe care Gabriel Apreutesei îl are pentru actualul primar.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?