Ce vedem în Globul de Cristal: digitalizare și globalizare

Claudiu Dumitrache

Cercetătorii independeți, gânditorii, istoricii și specialiștii care nu aparțin unui institut de stat, se așteaptă la ce este mai rău în următorii ani. Foame, alte boli inventate, pierderea de indetitate, încălzirea globală și secetă. Privind profund, toate acestea fiind condițonate și susținute de tehonogie. Marii profeți și gânditori au spus-o – vom ajunge roboți și ne vom dezumaniza. Pe cât de benefică pare digitalizarea pentru unii, pe atât de apocaliptică este ea de fapt.

Bill Gates și Fundația Rockefeller au construit o bază într-o insulă norvegiană din apropierea Polului Nord prin care se dorește adăpostirea resurselor necesare, oameni, cereale, animale și plante pentru construirea lumii noi. Deci oamenii mari se așteaptă la apocalipsă… poate și pentru că tot ei au condus lumea spre acest fenomen. Baza din Norvegia poartă numele de Arca lui Noe și deja adăpostește sute de mii de specii ale plantelor și cerealelor. Din ce se știe oficial.
Și o problemă mare la care se așteaptă americanii, aparent, este războiul. NATO a atribuit 150 miliarde de dolari României pentru a fortifica bazele militare…După vaccin, oamenii mari se așteaptă și la Al Treilea Război Mondial. Și așa vor trece anii, cei mai mulți vor muri și omul va ajunge să fie o raritate, slujit de oamenii artificiali – mințile puse în material sintetic. Și parcă nu am de ce să nu înteleg că generația mea sau copiii ce se nasc de acum vor ajunge pe Marte. Incontestabil. Ei nu se vor ului ca mine. Se vor naște într-o lume normală pentru ei – lumea digitală.

Impostori în poziții de mari lumini

Până și în “armata culturii recunoscută” găsim intruși sau impostori care nu au învățat că principala condiție pentru a valida calitatea umană este bunătatea necondiționată. E profund de trist pentru că această eroare apare și la generațiile tinere, și la cele ce se socotesc înțelepte și de necontestat. Trist și că unii își folosesc abilitățile (in)conștienți în slujba unui malefic. Bunătatea, care vine din iubire pentru tot, pentru că toți suntem unul – este acea condiție pentru atingerea scopului personal, dar și pentru atingerea celui universal. Acesta este un semnal de alarmă – faptul că ne pierdem din calitatea umană. Și faptul că avem impostori în poziții de mari lumini.

Se spune că cine nu se adaptează, moare

Dar încotro, și ce rost să trăiești într-o lume digitalizată fară valori și identități? Trebuia să ne dăm seama că lumea nu mai e a noastră de când ni s-a impus să plătim pentru un petic de pământ pe care ne punem cortul, oriunde pe Terra. Dacă aș putea să mă mut în spațiu la niște prieteni extratereștri, și aceștia ar veni să ma ia, probabil s-ar inventa și taxa de părăsire a homosferei. Vor apărea incidente reale, grave, crime fară perdea, inclusiv pandemia se va deconspira. Momentan a început războiul pe internet. Și urgia se va produce la unison cu toate statele lumii, “de-adevăratelea”! Ăștia au început să omoare și copii dacă nu sunt ai lor și nu știu să stăpânească tehnologii…

Audiție și vizionare profundă!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns