Americanii stau și 11 ore la coadă pentru a vota anticipat!

În Statele Unite aproape 10 milioane de americani au votat anticipat pentru alegerile prezidențiale. Aceștia pot vota prin corespondență sau anticipat la secții. În statele Georgia și Texas alegătorii au așteptat chiar și 11 la coadă pentru a vota- scrie BBC.

Mai sunt 3 săptămâni până la alegerile prezidențiale din Statele Unite, iar americanii par hotărâți să iasă în număr cât mai mare la vot. Alegătorii au așteptat chiar și 11 ore în fața secțiilor, cum a fost și cazul unui bărbat din Georgia. „Am reușit, oameni buni. Am reușit! A fost o onoare să petrec ultimele 11 ore cu oamenii aceștia. Am reușit. Votați! Votați!”– a spus el pe Twitter.

Și în Texas, oamenii au venit pregătiți pentru a face față cozilor lungi. Ei și-au adus mâncare, apă și chiar scaune pliante pentru a-și ușura așteptarea în fața secțiilor, transmite Punct News. Cele mai noi sondaje îl dau câștigător pe Joe Biden, candidatul democrat.

Dori Laura, Punct News


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?