Citiți despre cea mai aberantă acuzație a fundației maghiare la adresa liderului “Calea Neamului”!

Nu mai e o noutate că promovarea valorilor naționale românești este considerată de politicile extremiste maghiare, fie șovinism, fie manifestări neo-fasciste. Citiți mai jos despre cea mai aberantă acuzație adusă de o fundație maghiară colegului nostru Mihai Tîrnoveanu:

“Cea mai aberantă acuzație a fundației maghiare la adresa mea, care se va judeca joi la Curtea de Apel Târgu-Mureș, este aceea că am postat pe Fb. un citat din Mihai Eminescu.

În fotografia a doua, vedeți cum caracterizează reclamantul meu opera ,,Românului Absolut”. În urmă cu vreo două luni m-am prezentat în urma unei citații la Poliția Brașov pentru a da cu subsemnatul tot ”din cauza” lui Mihai Eminescu. Aceeași fundație maghiară a reclamat faptul că la una dintre manifestațiile Asociației Calea Neamului s-a recitat în grup poezia Doina. Întrebarea domnului comisar a sunat fix așa: recunoașteți că s-a recitat poezia Doina la manifestația respectivă? Răspuns: da, recunosc. O vom recita ori de câte ori vom avea ocazia. Toate aceste lucruri se întâmplă în România. Mă întreb, oare dacă eram reclamat că am furat Luna de pe cer, sau că am oprit rotația Pământului, mai eram chemat pe la poliție și prin tribunale?(Mihai Marin Târnoveanu)


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?