Vreme caldă, de primăvară săptămâna viitoare. Maximele vor ajunge la 25 de grade

Va fi o vreme de primăvară la începutul săptămânii viitoare, spun meteorologii ANM. Deși la sfârșitul săptămânii România trece la ora de iarnă, tot atunci maximele vor depăși 20 de grade Celsius, informează Punct News.

La mijlocul săptămânii viitoare, mai ales în sudul țării, temperaturile vor ajunge la 25 de grade. Nu sunt așteptate ploi și doar în unelșe zone vor fi condiții de ceață.

Vremea va fi frumoasă și în zilele următoare, însă de la sfârșitul săptămânii viitoare își vor face apariția ploile. Sâmbătăt precipitațiile se vor  extinde treptat în toată jumătatea de nord-vest a țării, iar duminică, ploi locale vor fi și în celelalte zone, astfel ca temperaturile vor scădea.

În Capitală, atmosfera va fi frumoasă și caldă pentru această dată: maxima va urca până la 21 de grade, iar vântul va sufla slab.

În noaptea de 24 șpre 25 octombrie vom trece a ora de iarnă, atunci când ora 4 va deveni ora 3:00. Ziua de 25 octombrie va fi cea mai lungă din an pentru că are 25 de ore.

 Dori Laura, apud Punct News


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns