Peste o tonă de alimente, jocuri și jucării pentru cei mici, medicamente plus multe altele, au ajuns la cele 60 de familii care locuiesc în Munții Cernei, prin intermediul voluntarilor care au participat cu toată inima la această acțiune de omenie. Pe o ninsoare ruptă din poveștile fermecate, am reușit să realizăm ce ne-am propus, iar fără cei mulți care au contribuit cu cât au avut, eu acum nu aveam ce să spun. 🙏Este meritul nostru, al tuturor! Am demonstrat că, în ciuda tuturor greutăților, putem rămâne Oameni de omenie și că solidaritatea încă ne mai definește pe noi ca Neam Românesc! Sunteți cei mai tari și sunt profund onorat că am avut prilejul ca împreună, uniți în jurul omeniri, să aducem un zâmbet și puțină mulțumire în inimile celor din munți! 💪Știm cu toții că Dumnezeu lucrează prin Oameni! De data asta, toți cei implicați au fost trimișii Domnului pentru locuitorii din Munții Cernei!

VĂ MULȚUMESC!

Mulțumesc pentru implicare și ajutor și celor de la Asociatia Inimi Noi, Salvamont Alba, Salvamont Mehedinți, lui Nea Nistor pentru ospitalitate, lui Talpes John și Avrămică Cionca pentru suport și implicare, voluntarilor care au demonstrat că nu contează vremea atunci când ți-ai propus să realizezi ceva și nu în ultimul rand celor mulți, foarte mulți care ați donat! Doamne Ajută?!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?