Cine votează masoneria riscă să-și piardă Mântuirea! Asta este opinia comună a lui Florin Palas și a mea, implicit a Asociației Calea Neamului: BOICOT VOT!

Mihai Tîrnoveanu

Doamna Aspazia Oțel Petrescu spunea că un singur măr putred strică un car cu mere bune, iar Părintele Justin Pârvu zicea așa: ,,În aceste condiții numai faptul că te-ai dus si ai intrat în sala de votare este compromițător”. Condițiile nu s-au schimbat, ba chiar s-au înrăutățit.

Dumnezeu să ne dea înțelepciunea să nu ne facem rău cu mâna noastră, să nu punem ”pecetea” noastră la vot pe o clasă politică care nu are nicio legătură cu intersele României. Nu trebuie să-i legitimăm, ci să-i boicotăm. Pentru cei care cred că o prezență mică la vot ar favoriza UDMR, vă spunem că în anii în care a fost cea mai mare prezență la vot, de peste 75%, UDMR a luat cele mai mari procente la alegeri. Dacă nu ne credeți pe cuvânt puteți analiza singuri pe net, într-o postare anterioară am demonstrat acest lucru. Mai multe nu mai avem a spune acum, decât că, noi vom merge în continuare, în pofida tuturor smintelilor haurii, cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns