Google a luat o pauză de aproximativ 30 minute! Serviciile gigantului american de tehnologie nu au putut fi accesate

Kiev, Ukraine - October 17, 2012 - A logotype collection of well-known social media brand's printed on paper. Include Facebook, YouTube, Twitter, Google Plus, Instagram, Vimeo, Flickr, Myspace, Tumblr, Livejournal, Foursquare and more other logos.

Serviciile gigantului american de tehnologie Google nu au putut fi accesate aproximativ 30 minute. Cei mai bucuroși au fost elevii și profesorii care și-au întrerupt activitatea doar pentru acest interval de timp. Cei mai mulți își doreau să-și întrerupă serviciile definitiv în contextul acestui tip de educație, transmite EEF.

„Suntem conștienți de o problemă cu serviciile Google care afectează majoritatea utilizatorilor. Utilizatorii afectați nu pot accesa serviciile Google. Vom furniza o actualizare până la 14/12/2020 14:12 cu detalii despre momentul în care ne așteptăm să rezolvăm problema. Vă rugăm să rețineți că acest timp este estimativ și se poate modifica”, este mesajul care apare în dreptul tuturor serviciilor Google.

Google a căzut în România și mai multe țări. Gmail, Docs, Meet, Drive și Youtube, indisponibile din cauza unor probleme tehnice

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns