Înainte să spun ceva despre vaccin și vaccinare, poate că este necesară o reîmprospătare a memoriei scurte a unora, un bilanț la final de an.Niște atrocități mai mari ca la noi, un tablou grotesc și sinistru ca în România, nu cred să fi fost prin alte părți de lume. Aceste autorități care ne cer să avem încredere oarbă (a ‘nșpea oară!) numai în cuvântul lor despre, de data asta, vaccin, au mâinile pătate de sânge. Voi, cei cu memoria scurtă, ați uitat câți oameni au lăsat să moară la porțile spitalelor, ca niște câini, prin protocoalele demente pe care le-au impus? Vă interesează dacă mai cercetează cineva cazul preotesei, femeia care a încăput pe mâna “eroilor din linia întâi”, cu fractură deschisă și a fost lăsată să sângereze până când a decedat? Sentință cu închisoarea pentru un om care nu avea covid și “a fugit” din spital (deh, din spital nu se mai pleacă, se “fuge”!), adică pentru o faptă care nu există, s-a grăbit să pronunțe o “onorată” instanță din România, dar pentru uciderea preotesei a fost condamnat cineva? De uciderea unui copil de câțiva anișori și a altor suflete a căror singură “vină” a fost că sufereau de alte boli, nu de covid, și nu au fost tratate, cine răspunde? Ați uitat de pacienții cu cancer, oameni care de-abia se țineau pe picioare, izgoniți din spitale? Vi s-a șters de pe retină imaginea lor, implorând la ușile cabinetelor, după tratament? Aceste autorități criminale care au întâmpinat vaccinul “salvator” cu fanfara, ne-au jucat în picioare toate drepturile, ne-au luat și ultima fărâmă de libertate. Ați uitat de miile de amenzi neconstituționale împărțite cu generozitate de către “oamenii legii”, în stare de urgență? Ați uitat de bărbatul care și-a pus capăt zilelor pentru că a primit o astfel de amendă? Cine răspunde pentru moartea lui?

Aceste autorități în care voi, cu memoria scurtă, aveți încredere, au internat oameni cu forța în spitale și, cu ajutorul “eroilor din linia întâi” i-au scos cu picioarele înainte.Au distrus tot ce mai rămăsese din economie, au închis piețele, i-au umilit și falimentat pe micii producători, ne-au interzis tot ceea ce este omenesc.Iar acum, ne prezintă ca niște samsari în obor, un vaccin “superb” inventat (la repezeală, pe genunchi) de către niște “oameni de știință” (de parcă un vaccin ar putea să-l facă și altcineva, poate cizmarul, deci să fim recunoscători că s-au ocupat oamenii de știință!) pentru care producătorul nu-și asumă nicio răspundere (deja sunteți obraznici cu pretențiile!) și de pe urma căruia vor câștiga unii atât de mulți bani, încât poate urmașii urmașilor lor vor apuca să-i termine de numărat, iar eu trebuie, cum a zis Cercel, “să-mi bag mințile în cap și să mă vaccinez” Cercelule, bagă-ți tu, mințile în cap! Voi, autorităților, aplaudate de poporimea și iudele din presă care vă susțin, ați decis nu doar ce condiții și reguli trebuie să respectăm ca să avem acces în spațiile publice, dar ați intrat cu bocancii si-n casele noastre, în familiile noastre.

Partea nasoală este că regulile voastre au fost și sunt nu doar ilegale și împotriva firii, ci, cel mai grav, au omorât oameni. Iar asta, băieți, nu e “teoria conspirației”, sintagmă pe care vă place să o mestecați cu gura până la urechi, atunci când îi înfierați cu mânie proletară, pe oamenii care se opun măsurilor voastre demente, este un adevăr. Pe cei din rândul poporimii care mă trageți de mânecă, la rândul vostru, să mă vaccinez, crezând că astfel vă salvați fundurile prețioase, vă întreb: v-a interesat de oamenii uciși cu bună știință de către autorități și “eroi”? Așa-i că tremurați numai pentru voi și existența voastră măruntă? Mie de ce mi-ar păsa de viețile voastre? Vaccinați-vă și de zece ori! Dar, nu ne luați în calcul pe mine și pe alții care nu vrem să ne vaccinăm! Nu vă suntem datori! Încetați să bubuiți cu pumnul în masă, ca și cum deciziile privind sănătatea mea ar trebui să le luați voi, în mijlocul târgului! Iar dacă insistați neapărat să discutăm despre datorii și responsabilități putem să deschidem subiectul cronologic, în ordinea în care au curs evenimentele, până să ajungem la vaccinare, cu atrocitățile despre care v-am reamintit mai sus. Mie, covidul, boala în sine, nu mi-a marcat existența! Dar privarea de libertate, hăituirea mea și a membrilor familiei mele de către forțele de ordine pentru că am îndrăznit să respirăm, limitarea accesului la serviciile medicale din perioada stării de urgență, batjocorirea părinților mei, amândoi pensionari, care aveau voie afară din casă numai două ore pe zi, tratamentele inumane la care au fost supuși în spitale, prieteni de-ai mei, înmormântările păgâne ale unor cunoștințe, moarte de cancer, dar trecute pe listele celor decedati de covid, care au fost aruncate în groapă, fără slujbă, interzicerea dreptului de a mă ruga în biserică, toate acestea și-au pus amprenta asupra mea. Și ca mine, cei mai mulți au fost afectați nu de covid, ci de măsurile impuse pentru “combaterea” covidului. Nu, nu vă sunt datoare cu niciun vaccin! Noi, cei care refuzăm injecția, nu vă suntem datori! Băgați-vă mințile în cap, cum zice tătucul vostru, Cercel, și pricepeți asta! Voi, în schimb, autorităților și pupătorilor în fund ale acestora ne sunteți datori cu toate drepturile și libertățile pe care ni le-ați răpit, cu fiecare zi de coșmar în care ne-ați supus la o nouă regulă descreierată.vCovidul poate să ucidă sau nu (în majoritatea cazurilor, nu!), măsurile ticăloase pe care le-ați impus sigur au ucis și ucid! Pe unii, fizic. Pe toti ne ucid psihic! Vaccinați-vă, oameni de rând! Nici nu vă laud, nici nu vă înjur. Dar, să nu vă prind la poarta mea cu arcanul! Suficient prețul pe care îl plătesc pentru ca unii dintre voi să vă amăgiți că sunteți în siguranță!

Autor: Cristina Elena Răducanu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?