Foarte pe scurt despre broșura pentru vaccinare dată Patriarhiei spre a o compromite

Foto: shutterstock.com

Pagina 1 zice că „Vaccinarea împotriva COVID-19” este „gratuită”. Adică statul a primit-o cadou și o dă mai departe gratis?
Nu.
Cetățenii români plătesc vaccinarea prin ministerele de resort ce achiziționează, distribuie, păstrează și folosesc vaccinurile.
Este precum parcările din București, Constanța și alte mari orașe: făcute scump din banii cetățenilor pe terenurile cetățenilor și apoi închiriate cetățenilor pe bani deși tot pe banii lor au fost făcute iar cheltuielile reale de întreținere sunt aproape zero (o bidinea de vopsea la 8-12 ani; toate celelalte cheltuieli sunt provocate de impunerea chiriei!).
Și acum primăriile ar zice „vă închiriem gratis parcările făcute pe banii voștri”.
Așa și cu vaccinarea: e gratis pe banii noștri.

Tot la Pagina 1 zice că vaccinarea este voluntară.

Doar că ești dat afară din facultate, școală, spital, clinică, birou etc. dacă nu o faci.
Adică este la fel de voluntară ca un viol sub amenințare cu tortura și moartea! „Onorată instanță, actele sexuale au fost săvârșite voluntar de așa-zisa victimă, pentru că putea să le refuze pentru doar câțiva pumni în gură și un cuțit în ficat”.

Tot la Pagina 1 zice că „Vaccinarea împotriva COVID-19” este „sigură”.
Dar câteva pagini după se recunoaște că nu s-a făcut testarea clinică.

La Pagina 9 se recunoaște că nu se știe dacă vaccinul imunizează. Citez „oferă imunitate pe o perioadă: în curs de determinare”. Deci poate să fie 0 (zero) fără probleme.

Tot la Pagina 9 se spune „reacții adverse: conform prospectului”, prospect ce lipsește însă din broșură. Dezinformare și încălcarea eticii medicale. Prospectul, aflat pe www.ema.europa.eu, admite că nu cunoaște reacțiile adverse în multe cazuri. De pildă, nu știe cât de tare poate afecta condusul! Nu știe efectele asupra sarcinii. Nu știe efectele asupra femeilor însărcinate. Etc.

Printre efectele secundare cunoscute provocate subiecților (testați între 2 și 3 luni! față de 5-10 ani un vaccin obișnuit minor!) se numără:
a. Febră și vânătăi peste 10% dintre subiecți.
b. Artralgie (dureri articulare) peste 20%(!) dintre subiecți.
c. Mialgie și frisoane peste 30% dintre subiecți.
d. Cefalee mai mult de jumătate (peste 50%) dintre subiecți.
e. Oboseală accentuată peste 60% dintre subiecți.
f. Dureri locale peste 80% dintre subiecți.
Deci, conform prospectului, este sigur că vaccinul îți va face rău și nu există nicio garanție că te va proteja de vreo formă de gripă.

La Pagina 10 se recunoaște că etapele necesare siguranței vaccinului înainte de a fi scos pe piață se fac de acum încolo, pe cetățeni.
Deci nici vorbă să fie sigur!

Pe scurt, broșura este o reclamă jalnică pentru un vaccin sigur dăunător și nesigur util (conform prospectului acestui vaccin).
Asta pentru o gripă cu mortalitatea mai mică decât gripe din alți ani.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns