40.000 de oameni s-au înscris în AUR! “Vrem să atragem experții, pe fiecare domeniu, care la momentul potrivit, să conducă țara. Veniți dacă vreți să dați ceva pentru țară, nu să luați!”

Unul dintre co-președinții AUR, George Simion, a anunțat ieri că în partidul său s-au înscris peste 40.000 de oameni, după alegerile din decembrie 2020. Avertizează, totuși, pe noii veniți, că nu vor primi nicio funcție în partid și că toată lumea va fi doar simplu membru pentru următorii doi ani.

„În AUR am primit 40.000 de cereri de înscriere. E binevenită toată lumea, să participe alături de noi, pentru că vom avea multe acțiuni și bătălia adevărată pentru România abia acum începe. Însă, ce vreau să vă rog și reiterez, veniți dacă vreți să dați ceva pentru țară, nu dacă vreți să luați.

E foarte, foarte important să înțelegeți pentru că nu avem nevoie de oameni care caută beneficii personale. Vrem să atragem experții, pe fiecare domeniu, care la momentul potrivit, să conducă țara.

Totodată ținem morțiș să nu existe oameni care pretind funcții, unul vrea să fie președinte. Ne sună că vin cu filiale întregi. Nu. Toată lumea vine pe următorul an, următorii doi ani ca membru simplu. Toată lumea vine să lucreze pentru țară, nu pentru cineva anume.

Acum vor încerca mulți din cadrul sistemului, să zădărnicească această unitate, să încerce să dezbine. Mulți dintre noi suntem orgolioși. Trebuie să lăsăm orgoliul la o parte și să luptăm pentru țară”, a spus George Simion într-un mesaj adresat membrilor și simpatizanților AUR.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns