Donald Trump: „Ne vom întoarce!”

În timp ce Donald Trump îi asigura pe americani, la baza Joint Andrews, că mișcarea MAGA se află abia la început, capitala Statelor Unite se afla sub asediu total pentru inaugurarea de azi a fraudei de proporții a pionului marii resetări, informează Buciumul.

Vă iubesc pe toți!”, s-a adresat Trump mulțimii venite la Baza Andrews, invitând-o și pe soția sa Melania să vorbească. „Dumnezeu să vă binecuvânteze pe voi, Dumnezeu să binecuvânteze această națiune frumoasă!”, au spus cei doi.

Mă voi lupta mereu pentru voi și voi urmări tot ce se întâmplă…La revedere, vă iubim și ne vom întoarce într-o zi, sub o formă. Să aveți o viață bună! Ne vom revedea curând!”, a mai spus Trump în uralele celor prezenți.

Avionul cu cel mai important președinte al Statelor Unite ale Americii din istoria contemporană a lumii a plecat pe acordurile piesei lui Frank Sinatra „My Way”…, transmite aceiaşi sursă.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns