Marșul World Freedom Rally – 20 MARTIE PIAȚA VICTORIEI

Marea Manifestație ce se va desfășura la nivel internațional pe data de #20_Martie a fost deja notificată Primăriei Capitalei 🥰. Așadar, ne vedem cu toții la Marșul World Freedom Rally unde #România solidarizează 🤗🤗🤗 cu celelalte #țări din lumea intreagă.

Marșul va avea atinge puncte însemnate ale luptei pentru drepturi și libertăți și va avea următorul #Traseu: – Piața Victoriei (startul), – Piața Romană, – Piața Universității, – Coborâre prin Centrul Vechi spre- Parcul Izvor (la “Alveolă”) unde vom și continua #Party_ul libertății în aer liber. Căci vom avea și un party tematic 😊. Nu vă e dor 🥰? Mie, foarte. Să crape arahații de ciudă 😂😂😂… Așadar, #Ne_vedem_pe_20🤗🇷🇴💪.

Let’s get the Party started 📣📣📣

P.S. – bineînțeles că și acest eveniment va avea un caracter #apolitic fiind unul al Societații Civile, orice încercare de confiscare a acestuia de diverși politiceni fiind strict interzisa și considerată o lipsa de respect la adresa Cetățeanului.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?