‘Ceaușescu’ ne închide programul de la 22.00. Urmează rock-ere partidul te vrea vaccinat și prost fără educație?

Ceaușescu de la Cotroceni se mai trezește din când în când pentru a-și mai da cu părerea asupra problemelor statului progresist Republica România. Restricții, carantinare, program de la ora 22.00, coduri roșii și în primul rând fără slujbe în noaptea de Sfintele Paști.

„Am discutat astăzi cu premierul și mai mulți miniștri despre școli sigure și sănătoase în România. Vom găsi soluții astfel încât să nu mai fie probleme cu autorizațiile de securitate la incendiu, cu cele sanitare și cu școlile din zonele cu risc seismic. Vom demara investiții majore, inclusiv din fonduri europene, pentru asigurarea unor standarde de siguranță, igienă și calitate în instituțiile din zona de educație. Este absolută nevoie și de revizuirea reglementărilor învechite, precum și de debirocratizare. În privința pandemiei de COVID-19, tendința de creștere a numărului de cazuri este evidentă. Haideți să nu irosim ceea ce am câștigat până acum prin campania de vaccinare, care merge foarte bine. Starea de alertă va fi prelungită, restricțiile vor fi păstrate, iar circulația pe timp de noapte va fi restricționată începând cu ora 22:00. Este foarte clar însă, dragi români, că nu avem în vedere un lockdown de Paști.” – Klaus Iohannis.

Când îi asculți pe cei doi tovarăși de tristă amintire observi vorbe seci și limbaj de lemn ce propovăduiește viitorul de aur al Republicii și măsurile ce se impun pentru a crește productivitatea și restricțiile necesare pentru progresul națiunii.

Tovarășul Klaus Iohannis se află la putere din 2014, iar programul ”România educată” s-a transformat în România analfabetă, România fără școală, România cu școala în fundul curții, România cu peste 200.000 de copii care nu au avut acces la școala online. Poate ar fi cazul să luăm un monolit din fundul curții să îl punem în grădina Cotrocenilor poate așa va realiza și tovarășul situația școlii românești.

Ca orice tovarăș ce se respectă, el are programe și planuri pentru orânduirea societății progresiste de tip nou. Investiții majore se anunță dinspre guvernul meu: 80 de miliarde de la Uniune, autostrăzi, digitalizare și revizuirea reglementărilor învechite.

La Uniune nu mergi cu jalba în proțap ca ageamiul de Cîțu în fața bancherilor. După ce și-au bătut joc de el și au vrut să îl împrumute cu dobânzi record, Cuțu s-a răzbunat pe firmele românilor și a dat ordin la ANAF să le devalizeze conturile. Printr-un singur click acești tovarăși au făcut câteva miliarde pentru a plăti pensiile speciale și angaralele sistemului.

Iohannis are campanii, campanii de vaccinare pentru poporul său de tip nou. Vaccinul asigură progresul națiunii și viitorul Republicii. Tovarășul președinte Klaus Werner Iohannis a anunțat personal un nou program pentru poporul său: închidem totul de la ora 22:00.

Mulți ne întrebăm cu ce ne ajută restricțiile de circulație pe timpul nopții, ca să nu mai vorbim despre declarația stupidă pe proprie răspundere?

Ceaușescu de la Cotroceni a primit informații de la Securitate cum că virusul umblă noaptea ca un strigoi pe străzi. Dispoziții: ușile trebuiesc ferecate, ustoroi pus pe la praguri, dar urmăriți cu grijă și interes televiziunile pretene ce promovează vaccinul și agenda guvernului meu.

Klaus Iohannis, la fel ca Ceaușescu, face și el o obsesie din lupta împotriva propriului popor și împotriva religiei creștine, prin impunerea de măsuri abuzive ce restricționează libertatea religioasă. În programul Cotrocenilor se prevede un lockdown total cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Bisericile să fie închise, iar poporul să stea închis în case pentru a nu mai colinda noaptea pe străzi când umblă virusul partidului comunist chinez.

Urmează rock-ere partidul te vrea vaccinat?


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns