Premierul României face o declarație șocantă care îl poate duce în instanță – spune clar că îi consideră pe cei care se manifestă contra vaccinării “teroriști”

Așa i-a calificat pe cei care, bazându-se pe fapte și informații oficiale, au atras atenția asupra riscurilor celor peste 77 de mii de doze de vaxin AstraZeneca. Poate că tot teroriști sunt și italienii, danezii, austriecii etc., adică toți cei care au suspendat sau chiar au renunțat definitiv la acest vaxin, teroriști sunt milioanele de protestari din întreaga lume anti pandemie, anti mască și anti vaccin. Oricum, e interesant că, deși totul este ok, cel puțin în opinia deosebit de inteligentului din fruntea guvernului (unde stă ca un neg sau un cucui), opinie bazată pe ghicelile educate ale experților și specialiștilor, vaxinul este oprit timp de o săptămână. Cu astfel de comportamente coerente, sigur va crește încrederea în știința medicală și în medicina preventivă sau curativă bazată pe dovezi. Tot teroriștii sunt de vină și în legătură cu manipulările statistice ale cifrelor pandemiei – precum ne aducem aminte, unele sunt cifrele de la MS, altele sunt cifrele lui Arafat (mult mai mari și mai sumbre). Cică anchetatorii de la corpul de control al premierului – cucui au descoperit că serverele Institutului de Sănătate Publică au fost atacate de un haker extern… Chiar de fro 200 de ori, de la același IP … De aia, cică, au fost neconcordanțe … Dar noi trebuie să ne vedem liniștiți de treburile noastre obișnuite, vorba col Gheorghiță … Teroriștii, cică, ar fi din anturajul oengist al lui Voiculescu … Așadar, atenție mare, oameni buni – de acum încolo, dacă îl contraziceți pe Cîțu, sunteți teroriști. Pe tricourile lui de hipster cu șapcă urătă și freză făcută cu barda scrie „nu luăm prizonieri”.

Câțu tocmai ne-a pus pe noi, pe “antivaccinisti”, pe lista neagră a teroriștilor! „Eu am încredere în experți. În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia guvernul de a opri pandemia. O campanie împotriva purtării măștii în spațiul public, împotriva măsurilor de distanțare și o campanie împotriva vaccinării. Din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu ale unor TERORIȘTI”, a declarat premierul, vineri dimineața, la guvern.

Dacă a apăra drepturile constituționale te transformă in terorist… fie, accept: sunt un fundamentalist radicalizat al Drepturilor Omului și al Convenției de la Oviedo!Aștept să fiu vânat pe stradă de Mascații de la anti-tero și sa fiu înfundat intr-un Guantanamo al “antivacciniștilor”!Dar dacă nu ne omorâți pe toți… vă vom urmări oriunde va veți ascunde și va vom trage la răspundere pentru fiecare victimă, pentru fiecare încălcare a drepturilor noastre, pentru fiecare secundă de viață trăită in teroare și minciună.Credeți-mă, pe cuvântul meu de “terorist”!

Post script: toți “teroriștii” ieșim in stradă pe 20 Martie! Chiar vor fi terifiați de cât de mulți suntem… dar și de faptul că am început să ne dăm seama că suntem și puternici.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?