Locul lui CTP este la SOCOLA. Afirmații stupefiante: compansiune mare pentru oamenii cu afecțiuni psihice

Digi24

Cristian Tudor Popescu este invitat aproape permanent la emisiunile postului tv Digi24, postul unui etnic maghiar ce duce o politică clar antiromânească. De fapt la acest post TV este invitată toată crema antinațională a României, indiferent de gradul de cultură, pregătire sau inteligență, important este să știi și să vrei să lovești în tot ceea ce este românesc.

În rest nivelul calitativ al propagandei este submediocru și fără de mare efect, ba chiar a reușit marea performanță să convingă Românii să se uite la RomâniaTv.

Însă modul în care se manifestă acești oameni la Digi24 depășește la acest moment orice limită a bunului simț.

Asemenea unei maimuțe care se bucură că este băgată în seamă și dispune de atenție, așa-zis jurnalistul venit din vremurile întunecate ale comunismului, CTP, adică Cristian Tudor Popescu, ne oferă el lecții despre absolut orice.

Numai lecții despre bunul simț nu oferă Cristian Tudor Popescu, nici Digi24. Practic în fiecare emisiune CTP folosește o serie de injective ce trebuie neapărat să le adreseze românilor, să le spună cât de proști sunt, cât de inculți, cât de hoți și nenorociți. Ura iese prin toți dinții majestuosului CTP, de ne și mirăm cum naiba mai suportă să stea în rahatul de țară de care vorbește.

Ultima sa realizare a fost să ofenseze pe românii care au o altă opinie decât a lui legată de cazul medicului ce a avut curajul să vorbească despre ce face ea cu pacienții de covid.

Astfel că CTP îi face pe românii care o susțin și pe dânsă oameni cu afecțiuni psihice:

„Eu am compasiune mare pentru oamenii cu afecţiuni psihice”.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?