ATENȚIE! Vaccinarea are drept scop obținerea de anticorpi și nu este obligatorie. Nu vă lăsați păcăliți de guvern. Puteți demonstra că v-ați imunizat prin teste IGG și IGM. Acționați statul in judecată dacă în urma vaccinării nu ați dobândit anticorpi, care pot fi obținuți și prin imunizare naturală. Depuneți petiții și la CEDO chiar dacă în momentul de față nu răspund sau dau verdicte în contradictoriu.

Foto: naturalisticpaganism.org

Românii care s-au vaccinat de două ori și care nu au capătat anticorpi dupa imunizarea împotriva virusului chinezesc Sars-Cov-2, pot chema statul român în instanță prin intermediul Asociației de Asistență pentru Consumatori.

Nu vă lăsați păcăliți de campaniile statelor din lume de vaccinare. Scopul vaccinului este sa producă anticorpi care protejeaza corpul de virus. Acești anticorpi pot fi generați și în mod natural de corp, astfel încât nu mai este nevoie de vaccin. Problema medicală care se pun aici este cât timp rămân valabili acești anticorpi atât prin imunizare naturală, cât și prin vaccin. Cu alte cuvinte, dacă te-ai imunizat natural și ai anticorpi, vaccinul este degeaba. Probabil vor încerca să demonstreze că vaccinurile sunt mai bune decât imunitatea naturală în scopuri politice și de control social. Certificatul verde sau pașaportul îl puteți obține și pe baza testelor IGG și IGM atâta timp cât dovediți că aveti anticorpi. Acționați statul în judecată pe toate căile posibile, atât pentru ineficacitatea vaccinurilor, cât și pentru reacțiile adverse generate.

Am pus problema avocaților noștri de la Asociația de Asistență Pentru Consumatori și opinia UNANIMĂ a acestora a fost clară : orice român vaccinat cu rapel care se testează și se constată că NU are anticorpi formați în urmă vaccinării, ARE DREPTUL să dea în judecată în solidar statul român prin Ministerul Sănătății împreună cu firma producătoare a vaccinului făcut, și va obține DAUNE MORALE pentru că aici deja vorbim de înșelăciune în dauna pacientului/consumatorului de servicii/produse medicale!Procesul se poate derula în România fără problema la instanțele naționale. Dacă treceți printr-o asemenea situație, vă invităm să ne scrieți la secretariat@asistență-pentru-consumatori.ro să ne trimiteți copia certificatelor de vaccinare, copie CI și avocații cu care lucrăm va vor prelua imediat cazul.

De asemenea organizația OCHR acționează împotriva abuzurilor statului din ultima perioadă. Mesajul Organizației OCHR

” FOARTE MULTĂ ATENȚIE‼️‼️‼️OCHR PUNE LA DISPOZIȚIA DUMNEAVOASTRĂ UN SISTEM RAPID DE SEMNALARE A ABUZURILOR ȘI AMENZILOR DIN ACEASTĂ PERIOADĂ.PENTRU BUCUREȘTI, VOM REPREZENTA NOI ACȚIUNILE GENERATE ÎN ACEST SENS. PENTRU ALTE LOCALITĂȚI VOM SOLICITA SPRIJINUL AVOCAȚILOR LOCALI SAU JURIȘTILOR DIN ORAȘELE RESPECTIVE CARE AR FI DE ACORD SĂ NE ASISTE PE NOI SAU PE DUMNEAVOASTRĂ.

Menționăm că în orice actiune de contestare a oricărei amenzi, OCHR nu va percepe onorarii sau alte costuri, iar avocații ce vor reprezenta, în cazul de față d-l ALEXANDRU ELVIR ILIESCU, va solicita cheltuieli de judecată prin cererea de chemare în judecată. NU PUTEM GARANTA ACELASI LUCRU PENTRU CEILALTI SPECIALIȘTI ÎN DREPT DIN ALTE LOCALITĂȚI, ASADAR, ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE SE VA IMPUNE, VĂ VOM ANUNȚA COSTURILE SOLICITATE DE CEILALȚI AVOCAȚI. SISTEMUL POATE FI ACCESAT DE LA LINKUL: amenzi.ochr.ro

Putem răspândi totuși boala, chiar dacă am fost vaccinați?

Nu se știe încă. Pentru a se aprecia efectul vaccinului asupra prevenirii infectării asimptomatice, vor fi necesare evaluări suplimentare, inclusiv date rezultate din studii clinice și din utilizarea vaccinului după autorizare.

Prin urmare, deocamdată, chiar și persoanele vaccinate vor trebui să poarte măști, să evite aglomerările din spațiile închise și să respecte distanțarea socială, etc. Alți factori, inclusiv numărul de persoane vaccinate și modul în care se răspândește virusul în comunități, pot de asemenea determina revizuirea acestor orientări.

Dacă am avut deja COVID-19 și m-am vindecat, tot trebuie să mă vaccinez?

În prezent nu avem date suficiente pentru a ști dacă sau pentru cât timp o persoană care a avut COVID-19 este protejată împotriva coronavirusului. Este vorba aici despre așa-numita „imunitate naturală”. Dovezile de până acum sugerează că imunitatea naturală împotriva COVID-19 poate să nu dureze foarte mult, dar sunt necesare mai multe studii pentru a înțelege mai bine acest lucru.

Mai multe informații pe site-ul comisiei europene: ec.europa.eu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?