NU VEȚI ÎNDEPLINI CAMPANIA DE VACCINARE NICI ÎN 1000 DE ANI. ÎN SPATELE LUI CÎȚU STĂ MONSTRUL DE LA COTROCENI. PLECAȚI, SINGURA SOLUȚIE!

Florin Cîțu susține că singura soluție la ieșirea din criza actuala este campania de vaccinare, mai precis succesul acesteia. Premierul a precizat că restricțiile ar putea fi ridicate în localitățile unde se atinge o rată de vaccinare de 60%.

„În acest moment trebuie să avem această campanie de succes dacă  vrem să revenim: să ne vaccinăm. Am fost optimist după discuțiile pe care le-am avut cu oamenii de afaceri din Cluj-Napoca. Vorbim de o altă situație dacă oamenii se vaccinează”, a declarat Cîțu, adaugând că până la finalul lunii iunii trebuie să avem 5 milioane de oameni vaccinați.

Premierul a spus că în localitățile în care 60% din populație va fi vaccinată, se vor putea ridica restricții, fapt ce ar salva industria HoReCa, grav afectată de măsurile de protecție.

„Poate în zonele în care avem 60% din populație vaccinată să nu mai fie restricții. Putem să discutăm altfel despre o anume industrie dacă persoanele sunt vaccinate. Dacă românii vor să revină la normalitate trebuie doar să se vaccineze”, a mai spus Cîțu.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Author: Departament corespondenti

Pentru toți corespondenții noștri / Contact: contact@magazincritic.ro

Lasă un răspuns