Până unde a ajuns disperarea autorităților americane pentru vaccinare?! Infractorilor li s-ar putea reduce pedeapsa la jumătate dacă sunt de acord să primească vaccinul anti-Covid.

Sursa foto: Facebook

Anumitor infractori li s-ar putea reduce pedeapsa la jumătate dacă sunt de acord să primească vaccinul anti-Covid. Unele orașe din statul Georgia, Statele Unite ale Americii, oferă acest tip de stimulent cu scopul de a crește ratele de vaccinare Covid în rândul adulților. Persoanele care prestează servicii în folosul comunității ca parte a pedepsei sunt eligibile de a intra în program, transmite R3Media.

Administratorul Curții de Justiție, Jason Stephenson, a declarat că judecătorii pot compensa astfel între 20 și 40 de ore de muncă în folosul comunității, în cazul celor calificați să participe.

Stephenson a vorbit despre noul proiect spunând: „În opinia judecătorilor, fiecare vaccin reprezintă un serviciu către comunitate”.

Liderii instanțelor judecătorești încearcă să nu-i preseze pe cetățeni să facă vaccinul, ci mai degrabă să-i ajute să conștientizeze beneficiile lui.

Rata actuală de vaccinare a Georgiei este de 37%, în timp ce media națională este de 47%. Alte state oferă, de asemenea, stimulente pentru creșterea ratelor de vaccinare. Alte state oferă, de asemenea, stimulente pentru creșterea ratelor de vaccinare, notează Smart Radio. Mai multe aici.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns