Dr. Fauci vorbea constant cu Bill Gates și Mark Zuckerberg, știa că măștile nu funcționează și era conștient de probabilitatea unei scurgeri din laboratorul din Wuhan, reiese din noile e-mailuri date recent publicității presei conservatoare americane

Foto: DailyVeracity.com

Active News a relatat în premieră, pe larg  dar și aproape singular în presa din România despre această inițiativă în articolul DOCUMENTE – BOMBĂ SE SURPĂ MINCIUNA COVID. Active News republică 3234 de pagini cu e-mail-urile lui Tony Fauci care dovedesc MINCIUNA MĂȘTILOR, ORIGINEA de laborator a VIRUSULUI și legăturile lui cu Bill Gates și Mark Zuckerberg. Republicanii cer demiterea lui „Dr. Moarte” urmat de Fauci se face vinovat de Sperjur. A început ancheta penală împotriva „Doctorului Moarte”? și Rețeaua de trădători care a ajutat China să mușamalizeze Operațiunea COVID.

În cele ce urmează vă prezentăm perspectiva asupra cazului oferită de mai multe publicații asemănătoare cu ActiveNews, din presa americană conservatoare.

E-mail-ul cel mai citat este cel care demonstrează inutilitatea măștii și convingerea lui Fauci despre aceasta în ciuda propagandei oficiale și a măsuriloe aberante pe care le-a impus întregii lumi prin tentaculele lui OMS, cât și din BigTech și BigPharma. Opinia sa intimă despre mască se găsește în răspunsul oferit fostului secretar de stat – ministru – al Sănătății și serviciilor umane din Administrașia Obama, Sylvia Burwell, la întrebarea acesteia despre purtarea măștilor în timpul călătoriilor. 

„Măștile sunt, de fapt, pentru persoanele infectate, pentru a le împiedica să răspândească infecția la persoanele care nu sunt infectate, mai degrabă decât pentru a proteja persoanele neinfectate de contractarea infecției. Masca tipică pe care o cumperi de la farmacie nu este tocmai eficientă pentru a ține virusul la distanță, acesta fiind suficient de mic pentru a trece prin material. Totuși, ar putea aduce o ușoară contribuție în a ține la distanță picăturile grosiere, dacă cineva tușește sau strănută pe tine”, a scris Fauci într-un răspuns.

Această constatare este în concordanță cu concluzia cercetătorilor MIT din aprilie, precum și cu rezultatele tuturor studiilor clinice randomizate privind eficacitatea măștilor din ultimele câteva decenii. În ciuda majorității studiilor științifice care au stabilit că măștile nu previn răspândirea niciunei infecții respiratorii, Fauci și-a schimbat ulterior poziția, iar măștile au devenit în cele din urmă obligatorii în aproape toate statele din SUA. O răsturnare de situație similară s-a petrecut și în România anului 2020: în primele luni ale pandemiei, afișele oficiale privind regulile minime de protecție includeau precizarea că masca trebuie purtată doar de cei care prezintă simptome de răceală sau de cei sănătoși dacă se află în preajma unui bolnav. Ulterior, în vară s-a introdus obligativitatea purtării măștii în spații închise, iar în toamnă s-a trecut la nivelul următor: ABERAȚIA obligativității purtării măștii în spații deschise, inclusiv pentru persoanele sănătoase.

E-mailurile mai arată că Dr. Fauci a fost informat la sfârșitul lunii martie cu privire la datele unui studiu randomizat controlat care arată că măștile nu au ajutat în medii comunitare la prevenirea răspândirii infecțiilor virale respiratorii.

INTERZIS slujbelor religioase, permis mitingurilor electorale

Potrivit e-maiurilor citate de Breitbart, Dr. Anthony Fauci a recomandat anularea serviciilor/slujbelor religioase pe 5 martie 2020, dar patru zile mai târziu a aprobat mitinguri de campanie și excursii pe vase de croazieră pentru persoanele sănătoase. 

Un alt e-mail trimis în ianuarie 2020 doctorului Fauci de către directorul celui mai mare centru de cercetare biomedicală din SUA a lăsat să se înțeleagă că „trăsăturile neobișnuite” ale virusului ar putea indica faptul că acesta este „modificat”, iar doctorul Fauci a răspuns la acest e-mail spunând că îl va contacta telefonic.

În mai 2021, Dr. Fauci a declarat brusc că „nu este convins” că virusul provine în mod natural de la animale și și-a exprimat sprijinul pentru o investigație. Deși, cu câteva săptămâni înainte, această afirmație ar fi fost catalogată drept „teoria conspirației”. În replică, fostul secretar de stat al lui Donald Trump, Mike Pompeo, a acuzat Institutele Naționale de Sănătate (NIH) că încearcă să suprime investigația departamentului său cu privire la adevăratele origini ale pandemiei de coronavirus. Pompeo a mai spus, totodată, că Anthony Fauci, care conduce NIAID aflat sub umbrela NIH, a părut că răspândește puncte de vedere ale guvernului chinez în interviurile din cursul zilei de joi:
„Să-l auzi pe Fauci spunând în această dimineață că chinezii sunt interesați ca noi să descoperim ce s-a întâmplat este vorbărie goală. Chinezii au un mare interes de a mușamaliza totul. Au lucrat în acest sens destul de eficient până acum”, a spus el.

Anthony Fauci, în vârstă de 80 de ani, a exprimat „exact aceleași teorii pe care Partidul Comunist Chinez le-a prezentat de mai bine de un an”, a declarat Pompeo, adăugând că astfel de corolare par deplasate. „Aceste e-mailuri pe care le vedeți acum sunt în întregime în concordanță cu ceea ce transmitea mașina de propagandă a Chinei și cu ceea ce a transmis, la rândul ei, Organizația Mondială a Sănătății”, a afirmat Pompeo, citat de Breitbart.com.

„Fauci consideră a fi subînțeleasă buna-credință a Partidului Comunist Chinez: Ne aflăm la cea de-a 32-a aniversare a [incidentului] din Piața Tiananmen… Ca Dr. Fauci să iasă în public crezând că PCC-ului îi pasă că în Wuhan au murit oameni … este pur și simplu naiv dincolo de orice limită a imaginației”, a spus Pompeo despre Fauci la televiziunea FoxNews.

Pompeo afirmă că acum Joe Biden trebuie să dea un răspuns. (VIDEO în baza textului). Aceeași televiziune care a difuzat joi seară emisiunea în care jurnalistul Tucker Carlson îl demască pe Anthony Fauci, care era îngrijorat, conform corespondenței, încă de la începutul anului 2020 că „publicul ar putea trage concluzia că noul coronavirus și-a avut originea în laboratorul de virologie din Wuhan. De ce s-ar fi îngrijorat Fauci că publicul ar putea trage o asemenea concluzie? Poate pentru că Fauci știa prea bine că el a finanțat experimente „gain-of-fuction” la același laborator. E-mail-urile dovedesc că Fauci a mințit despre acest subiect”, a afirmat Tucker Carlson la începutul emisiunii în care a prezentat e-mailurile schimbate de Fauci cu diverse personaje-cheie în timpul pandemiei. 

E-mailurile dezvăluie, de asemenea, relația cordială a doctorului Anthony Fauci cu doctorul George Gao, cel mai mare expert în boli infecțioase din China în primele zile ale pandemiei COVID-19, și un schimb de replici cu fizicianul Erik Nielsen, care i-a spus lui Fauci că virusul se va răspândi probabil timp de luni de zile și că a depășit pragul de izolare.

Mai multe schimburi de replici care au avut loc între Fauci și Gao în martie și aprilie anul trecut arată că Fauci a adoptat un ton cald și prietenos în discuțiile cu Gao și nu a pus nicio întrebare cu privire la originea virusului. 
În schimbul de e-mailuri cu Nielsen, fizicianul a sugerat că Fauci știa că virusul se răspândise încă din noiembrie 2019, iar Nielsen a recomandat două medicamente pentru tratament – unul dintre acestea fiind hidroxiclorochina. Integral pe Active News.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns