Și TU poți schimba viitorul copiilor din centre de plasament!

,,Implică-Te!”

Și TU poți schimba viitorul copiilor din centre de plasament! 200 de copii ajung MARI cu ajutorul nostru!

Ne bucurăm să fim o comunitate de oameni grozavi unde fiecare dintre noi poate contribui cu ceva: donează, devino voluntar, strânge fonduri, vino cu propuneri de parteneriate.

Copiii care stau în centre cunosc puține lucruri despre lumea din jur și ce presupune să ai o anumită profesiune / să mergi la serviciu. Percepția lor asupra realității este limitată la viața din centru și orele de la școală.

Decathlon Târgu-Jiu și-a propus, și în 2021, să continue  integrarea prin sport, dar și din punct de vedere social, printr-o sponsorizare de 18.000 lei (preț de vânzare), prin articole destinate unor sporturi precum: fotbal, baschet, volei, badminton, atletism. Și nu ne vom opri aici…..

Alături de Asociația ,,Ajungem Mari” și DGASPC Gorj, am pus bazele acestui proiect, menit să aducă în comunitatea locală cât mai multe zâmbete.

Cele 6 centre care se bucură de sponsorizarea noastră sunt:

– Centrul de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități din Târgu-Jiu

– Casa de tip familial destinată protecției rezidențiale a copiilor ,,RĂCHIȚI”

– Casa de tip familial destinată protecției rezidențiale a copiilor ,,SCOARȚA”

– Casa de tip familial destinată protecției rezidențiale a copiilor ,,CASA PETREȘTI”

– Centrul de zi ,,PESTALOZZI”

– Centrul de zi ,,NOVACI”

,,Prin acest proiect le oferim copiilor și tinerilor șansa de a practica sport, de a descoperi, dar și de a interacționa. Fiecare minut de activitate sportivă înseamnă o experiență nouă, înseamnă dezvoltare. Ne bucurăm că, în ultimii 2 ani, am devenit un partener de nădejde al comunității locale, iar Decathlon înseamnă bucuria de a practica sport, indiferent de vârstă sau locație.”, a transmis domnul Alin Cărăgui – Director Decathlon Târgu-Jiu.


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasă un răspuns