magazin-critic-despre-noi

 

  Este o publicație de cultură și atitudine civică. Primul număr al revistei Magazin Critic apare în martie 2007. Vezi mai multe aici. A fost tipărită de Liga Tinerilor Creștini Ortodocși, Motru, Gorj până la 1 octombrie 2013 și distribuită în orașele Motru, Târgu-Jiu și Rovinari, într-un tiraj de 50-100 exemplare. Tehnoredactor, designer și administrator web pentru acestă perioadă a fost prof. Daniel Murăriţa și respectiv Costea Marius Cristinel. După 1 octombrie 2013 revista este editată şi tipărită de Asociația Paradigme educaţionale în colaborare cu Federația EURO EDUCATION. De la 5 decembrie 2013 și până în prezent apare și în mediul online. Aici scriu aproape zilnic jurnaliști, scriitori și poeți celebri, iar varianta scrisă a revistei este publicată doar pentru comenzile colaboratorilor. De asemenea publicația va rămâne la dispoziția membrilor și partenerilor noștri care respectă statutul federației. Designul noului site a fost realizat de domnul Emeric Adrian Popescu.       

Prin decizia din 13.05.2014, CENTRUL NAŢIONAL ISSN – BIBLIOTECA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI a înregistrat publicația și în variată online respectand Legea nr. 111/1995 republicată și Legea nr. 186/2003, privind promovarea culturii scrise după cum urmează:

Magazin critic (online) = ISSN 2360 – 3321

                                            ISSN–L 1842 – 8541

Susținem libertatea de expresie, de adunare și dreptul fiecăruia de a se face auzit. Oferim o voce celor care nu sunt luați în seamă. Nu avem sprijin de la moguli, corporații media sau politicieni. Respingem orice amestec a politicului, indiferent de ideologie, în activitatea jurnalistică. Avem sedii în București, Craiova, Târgu-Jiu, Botoșani, Motru dar dezvoltăm și o rețea de corespondenți în țară. Prin intermediul Euro Education Federation avem acces la informații din mai multe țări afiliate la proiectele noastre statutare. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. 

 ATENŢIE!

RESPONSABILITATEA TEXTELOR PUBLICATE APARŢINE ÎN EXCLUSIVITATE AUTORILOR !


PERSOANE DE CONTACT:

  • Fondator: Ionel Cioabă, email: cioaba.i@gmail.com, magazincritic2007@yahoo.com
  • Director tehnic: Marius Ionescu, email: yonescu_marius@yahoo.com
  • Redactor șef: Mircea Cătălin Pleșuemail: catalinp11@yahoo.com

Adresa: Str. Primăverii, Bl M4, Sc1, Ap.6, Mun. Motru, Jud. Gorj.

Donaţii: Federația Euro EducationCont IBAN: RO21BACX0000000907184000 UNICREDIT 

Dacă aveţi o informaţie importantă care se încadrează în tematica pe care o abordăm noi, ne puteţi contacta la adresa de email magazincritic2007@yahoo.com sau la numerele de telefon 0732846051 / 0728353441.


Suntem dispuşi pentru a face schimb de link-uri sau bannere. Pentru advertoriale specificaţi subiectul şi condiţiile impuse. De asemeni, ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a alege colaborarea cu bloguri / site-uri sau cu anumiți vizitatori. Dacă vă plac articolele noastre, donaţi sau trimiteți articole pentru a putea menţine acest blog şi pagina de Facebook.

Mulțumiri partenerilor şi corespondenţilor noștri!