magazin-critic-despre-noi

   Primul număr al revistei MAGAZIN CRITIC apare în luna martie 2007. Tehnoredactor, designer și administrator web pentru acestă perioadă a fost prof. Daniel Murăriţa și respectiv Costea Marius Cristinel. De la 5 decembrie 2013 și până în prezent apare și în mediul online. Aici scriu aproape zilnic jurnaliști, scriitori și poeți celebri, iar varianta scrisă a revistei este publicată doar pentru comenzile colaboratorilor. Publicația va rămâne la dispoziția membrilor și partenerilor noștri care respectă statutul federației. Prin decizia din 13.05.2014, CENTRUL NAŢIONAL ISSN – BIBLIOTECA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI a înregistrat publicația și în variată online respectand Legea nr. 111/1995 republicată și Legea nr. 186/2003, privind promovarea culturii scrise după cum urmează:

Magazin critic (online) = ISSN 2360 – 3321

                                            ISSN–L 1842 – 8541

Susținem libertatea de expresie, de adunare și dreptul fiecăruia de a se face auzit. Oferim o voce celor care nu sunt luați în seamă. Nu avem sprijin de la moguli, corporații media sau politicieni. Respingem orice amestec a politicului, indiferent de ideologie, în activitatea jurnalistică. Avem sedii în București, Craiova, Târgu-Jiu, Motru, Suceava, dar dezvoltăm și o rețea de corespondenți în țară. Cu ajutorul echipei FEDERAȚIEI EURO EDUCATION avem acces la informații din mai multe țări afiliate la proiectele noastre statutare. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. 

 ATENŢIE!

RESPONSABILITATEA TEXTELOR PUBLICATE APARŢINE ÎN EXCLUSIVITATE AUTORILOR !


PERSOANE DE CONTACT:

  • Fondator: Ionel Cioabă, email: cioaba.i@gmail.com
  • Secretar general: Mircea Cătălin Pleșuemail: catalinp11@yahoo.com
  • Redactor șef: Iva Lăcrimioara, email: lcrimioara_iva@yahoo.it

Adresa: Str. Primăverii, Bl M4, Sc1, Ap.6, Mun. Motru, Jud. Gorj.

Dacă aveţi o informaţie importantă care se încadrează în tematica pe care o abordăm noi, ne puteţi contacta la adresa de email magazincritic2007@yahoo.com sau la numerele de telefon 0732846051 / 0728353441.


Suntem dispuşi pentru a face schimb de link-uri sau bannere. Pentru advertoriale specificaţi subiectul şi condiţiile impuse. De asemeni, ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a alege colaborarea cu bloguri / site-uri sau cu anumiți vizitatori. Dacă vă plac articolele noastre, donaţi sau trimiteți articole pentru a putea menţine acest blog şi pagina de Facebook.


Mulțumiri partenerilor şi corespondenţilor noștri!