Magazin Critic - banner ATENŢIE!

RESPONSABILITATEA TEXTELOR PUBLICATE APARŢINE ÎN EXCLUSIVITATE AUTORILOR !

zid.jpg

COLEGIUL REDACȚIONAL

zid.jpg

CONDUCEREA:

REDACTORI:

CORESPONDENȚI:


logomagazincritic

zid.jpg

SCURT ISTORIC

zid.jpg

Revista Magazin Critic apare în martie 2007 din inițiativa următorului CONSILIU DE REDACȚIE:

  • Preşedinte fondator: Cioabă Ionel
  • Redactor şef: Pr. Săpun Ion Viorel
  • Redactori: Prof. Săpun Elena, Prof. Clipicioiu Geta, Prof. Drd. Vilău Cosmin
  • Secretar de redacţie: Cioabă Cristina
  • Director economic: Pr. Darius Costache

Revista a fost tipărită de Liga Tinerilor Creștini Ortodocși, Motru, Gorj până la 1 octombrie 2013 și distribuită în orașele Motru, Târgu-Jiu și Rovinari, într-un tiraj de 50-100 exemplare. Tehnoredactare, design și administrator web pentru acestă perioadă a fost Prof. Daniel Murăriţa și respectiv Costea Marius Cristinel. După 1 octombrie 2013 revista este editată şi tipărită de Asociația Paradigme educaţionale în colaborare cu  Euro Education FederationDin 11 noiembrie 2013 și până în prezent pe site au fost postate aproape zilnic articole, iar varianta scrisă a revistei a fost publicată doar pentru comenzile colaboratorilor. De asemenea site-ul va rămâne la dispoziția membrilor și partenerilor noștri care respectă statutul federației.        

Prin decizia din 13.05.2014, CENTRUL NAŢIONAL ISSN – BIBLIOTECA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI a înregistrat publicația și în variată online respectand Legea nr. 111/1995 republicată și Legea nr. 186/2003, privind promovarea culturii scrise după cum urmează:

Magazin critic (online) = ISSN 2360 – 3321

                                            ISSN–L 1842 – 8541

Susținem libertatea de expresie, de adunare și dreptul fiecăruia de a se face auzit. Oferim o voce celor care nu sunt luați în seamă. Nu avem sprijin de la moguli, corporații media sau politicieni. Respingem orice amestec a politicului, indiferent de ideologie, în activitatea jurnalistică. Avem sedii în București, Craiova, Târgu-Jiu, Botoșani, Motru dar dezvoltăm și o rețea de corespondenți în țară. Prin intermediul Euro Education Federation avem acces la informații din mai multe țări afiliate la proiectele noastre statutare. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. 


PERSOANE DE CONTACT:

  • Preşedinte fondator: Ionel Cioabă, email: cdi7910@yahoo.com sau cioaba.i@gmail.com, magazincritic2007@yahoo.com
  • Director tehnic: Marius Ionescu, email: yonescu_marius@yahoo.com
  • Secretar general: Mircea Cătălin Pleșuemail: catalinp11@yahoo.com

Adresa: Str. Ecaterina Teodoroiu, Bl. 4, Sc. 2, Ap. 16, Mun. Târgu-Jiu, Jud. Gorj

e-mail: magazincritic2007@yahoo.com

Tel: 0760987321 / 0728353441

Donaţii: Federația Euro EducationCont IBAN: RO21BACX0000000907184000 UNICREDIT 


Suntem dispuşi pentru a face schimb de link-uri sau bannere. Pentru advertoriale specificaţi subiectul şi condiţiile impuse. De asemeni, ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a alege colaborarea cu bloguri / site-uri sau cu anumiți vizitatori. Dacă vă plac articolele noastre, donaţi sau trimiteți articole pentru a putea menţine acest blog şi pagina de Facebook.

Mulțumiri partenerilor şi corespondenţilor noștri!