POPORUL PSD-ist, PNL-ist, PMP-ist, UNPR-ist…!!!!

    Una dintre multele aberaţii şi manipulări populiste este şi aceasta în care, mai marii rechini în politica noastră, încearcă să dea o aparenţă în ceea ce priveşte anumite categorii de oameni şi anumite cifre emise de aceştia cum că, ar fi la baza alegerilor unor lideri de partide….!!!

O manipulare grosieră, aşa cum le place domniilor lor, să se creadă buricul pământului şi/sau centru micului lor univers. Aşa că anunţă prin canalele de presă, ca un anumit partid ar avea milioane de susţinători şi de fani alegători, dar în realitate, aceştia nu sunt decât de ordinul a câtorva zeci-sute poate mii. Umflarea cifrelor este un defect profesional al socialisti-comuniștilor de ieri, azi democraţi declaraţi, dar cu năravuri neocomuniste…!!!

Cei mai mulţi dintre aceşti adepţi ai aşa-numitelor partide sunt de fapt marii baroni locali, înfipţi de liderii lor în funcţii publice fără nici un erfort, sunt slugile lor fidele plătiţi din banul public. Mai sunt apoi şi câţiva cârcotaşi cei care nu au primit destul din partea unui partid din opoziţie şi care se dau drept adepţii celuilalt partid, sperând că promisiunile liderului acceptat de ei, să le îndeplinească doleanţele necondiţionat. Şi bineânţeles că mai sunt cei mai mulţi manipulaţi, marea masă de manevră cei care se prezintă la şedinţe/congrese pentru o porţie de mititei şi cârnăciori cu fasole şi o litră de rachiu… pomana partidului făcută din banul public, care a fost transferat în contul acestui partid… Nu în ultimul rând, trebuie să-i menţionăm şi pe cei care au rămas îndatoraţi liderului lor iubit, pentru donaţiile primate în trecut, pentru anumite funcţii deţinute cândva şi/sau pentru salvarea propriilor lor averi/libertăţi, de parchet sau de DNA.

Prin urmare, nu există nici un “popor” al niciunui partid… dar grandomania unor lideri, trâmbiţează pe posturi publice, o imensă manipulare a maselor, existenţa acestui “popor”…!!! Să vadă prostimea, ce mulţi sunt adepţii, fanii acelui partid. Ai noştri sunt mai mulţi decât ai lor!!!

Degeaba au trecut peste noi cei 50 de ani de comunism şi totalitarism, că nu am învăţat nimic din suferinţa acelor ani. Asistăm astăzi la aceleaşi tip de congrese, conferinţe şi manipulări de partid, oricare ar fi acesta. Aceleaşi vechi tactici de manevrare a maselor şi de aservire şi umilire, servite azi cu altă faţă şi altă lozincă politico-populistă!

Partidele politice, fără deosebire de aşa-zisa lor doctrină, care lipseşte cu desăvârşire, sunt burduşite cu personaje şi tot felul de inşi mai mult sau mai puţin dubioşi, promovaţi numai pe criterii politice, fără nici o altă selecţie, aplicându-se doar legea junglei, cine-i mai tare şi mare, acela domină şi acela îşi alege gaşca cu care încearcă şi chiar reuşeşte să domine întreaga junglă politică din România şi bineânţeles, pe toţi locuitorii ei.

Lansarea marii dezinformări cum că totul este supus politicului în ţară, este total eronată, când de fapt principiul fundamental al democraţiei este altul: Totul este supus voinţei poporului, inclusiv politicul, cu toată masa sa de manevră!!! Şi aşa va trebui să şi rămână.

Politicianul este ales de cetăţean, dar nu oricum, nu aşa cum e la noi. Pus/impus pe o listă de partid, de către un lider al fărădelegilor nu cu o campanie electorală presărată cu tot felul de pomeni şi donaţii, toate din banul nostru al tuturor.

Politicianul trebuie ales doar pe criterii de competenţă şi valoare profesională şi de ce nu, după o testare prealabilă şi ale cărui rezultate să fie făcute publice, pentru a vedea cel care merge la vot, dacă acel politician este eligibil pentru o funcţie publică sau nu. De ce se perpetuiaza alegerea candidaţilor pe liste propuşi doar de un lider de gaşcă???

Pentru că la noi aşa s-a moştenit din vechea nomenclatură, unde se alegea pe listă, de la funcţia de primar la cea de preşedinte, rămânea personajul propus de partid indiferent de calităţile celorlalţi candidaţi…!!!

La fel şi astăzi,alegem pe o listă de patid tot felul de indivizi, care mai de care mai dubioşi, dar care sunt puternic susţinuţi de partid, indiferent de studii sau de pregătire profesională. Este timpul să curmăm această legătură şi încrengătura de manipulare şi dezinformare a maselor şi să ne impunem şi să-i obligăm pe “aleşii neamului” să respecte voinţa noastră.

Dictatura politicului trebuie să înceteze, dacă ne dorim să revenim la o viaţă normală. Trebuie şi pentru faptul că aceşti politruci au preluat conducerea ţării de la veche garda de partid şi şi-au impus propriile lor reguli. Pentru a conduce confortabil şi fără a întâmpina rezistenţă din partea cetăţenilor au pus în practică celebrul dicton latin, “divide et impera”(dezbină şi guvernează). Aşa am ajuns în punctul în care, prin manipularea grobiană aplicată de politicieni, a rupt practic populaţia ţării, a împărţit-o în adepţii unor partide precum suporterii echipelor de fotbal, inoculând ideea că aşa-i în politică, o rotire a partidelor la guvernare, precum ruleta rusească. “Vin ai noştrii, pleacă ai noştrii, Noi rămânem tot ca proştii” totul pentru un singur scop, acapararea puterii în stat şi împărţirea (dijmuirea) banului public, după propriile lor interese….!!!!

Trebuie să încetăm să mai credem că partidele politice sunt puterea în stat. Partidele nu mai sunt de interes naţional, dar împreună cu marea masă de politruci din interiorul lor, sunt doar pentru interesul propriu, al liderilor lor cât şi al grupurilor lor de infractori.

Cu toţii ne-am convins de acest lucru, în cei 25 de ani de aşa-zisa democraţie, şi unde am văzut, am asistat şi mai ales am suportat, pe propria noastră piele, distrugerea şi ruinarea ţării, a istoriei şi culturii naţionale!!!

Mai există dubii în ce priveşte puterea politică din România??!!! Mai avem nevoie de această dictatură politică ????

 

Lasă un răspuns