La mulți ani frumoși ca România, dragi prieteni! / Video

  Anul acesta vom păși în continuare pe Calea Neamului. Hotărâți și împreună. Nu vom face compromisuri, nu vom da înapoi, dimpotrivă, vom adăuga dimensiuni noi acțiunilor noastre. Vă mulțumesc din toată inima pentru lupta voastră de români pentru români din anul ce tocmai a trecut. Datorită vouă 157 de copii români din Covasna și Harghita (Ojdula, Mărtănuș, Doboi, Brețcu și Tg. Secuiesc) poartă costumul popular strămoșesc, peste 1500 de români au icoanele voastre în casă, în jur de 300 de copii din mai multe sate au primit premii de sfârșit de an școlar și cadouri de Sfântul Nicolae și Crăciun, Bătrânii lui Dumnezeu din Săcel și Vidăcuț, peste 1000 kg. alimente de bază. Sute de steaguri tricolore, cărți de rugăciune, volume de Mihai Eminescu și din manualul de românism ”Nu uita că ești român, cântece și poezii patriotice” au ajuns în Covasna și Harghita. Dragostea și puterea voastră a ajuns în Inima Țării, la frații și surorile noastre. Mă înclin în fața credinței voastre. Un simplu semn de bine sau o distribuire la postările despre acțiuni a contat foarte mult, credeți-mă. Orice contribuție materială sau de suflet a fost jertfă din partea voastră.

***

Steagurile triumfătoare ale românilor în jud. Covasna.

”Pentru toți românii /Care-si sunt stăpânii / Soarele răsare-n București.”

Drumul dintre Mărtănuș și Ojdula, drumul pentru România. Călăreți coborâți din Istorie ne-au condus pe toți cei din Mărtănuș, Ojdula, Zăbala, Brețcu, Târgu-Secuiesc, Sfântu-Gheorghe, Voinești Covasna, Brașov, Făgăraș, Iași spre Duhul Neamului. Copiii din Mărtănuș și Ojdula își dăruiesc steaguri tricolore și icoane, îmbrățisându-se mai apoi, o îmbrățișare pentru România de mâine.

Personal, voi asculta cu mare atenție orice sfat venit de la voi și bineînțeles de la preoții și de la surorile și frații mei din Inima Țării. Hristos să vă dea putere și fericire! Cu Dumezeu înainte!

de Mihai Tîrnoveanu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?