Avem vești! Avem vești foarte bune!

  Facem ultimele pregătiri pentru ca Eliza să plece la începutul săptămânii viitoare. A fost un final de an excelent, am văzut o mobilizare generală extraordinară! Foarte mulți oameni cu care nu m-am cunoscut vreodată au donat și s-au alăturat acestui caz prin diferite forme! Pe Părintele Sebastian – Săbăreni de la Parohia Săbăreni nu l-am cunoscut personal și nici prietenia noastră virtuală nu este una veche, cu toate acestea, Părintele este un om extraordinar, a reacționat foarte rapid, a vorbit cu enoriașii, a donat pentru acest caz (în contul deschis la Banca Transilvania, RO06BTRLRONCRT0349521201, pe numele Iosub Cosmin Teodor), a scos la licitație bunuri la care ținea cel mai mult și m-a asigurat personal de tot suportul său. La fel cum am mai spus zilele trecute, Dumnezeu lucrează prin oameni, putem fi siguri de acest lucru. Sunt foarte mulți oameni ce merită mulțumirile noastre profunde, oameni ce din puținul lor au ajutat și ajută în continuare, oameni ce au înțeles că împreună vom reuși, că fiecare leu donat contează.

Prima fază a campaniei a trecut, dar va urma o perioadă grea, o perioadă în care vom avea nevoie mare de implicarea fiecăruia, vor urma costuri de zeci de mii de euro!

de Mihai Tîrnoveanu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?