Premierul și ministrul Finanțelor Publice la Palatul Cotroceni!

  Pe 11 ianuarie 2017, premierul Sorin Grindeanu și ministrul Finanțelor Publice, Viorel Ștefan, au prezentat președintelui României, Klaus Werner Iohannis, datele furnizate de Comisia Națională de Prognoză care stau la baza elaborării proiectului de buget pentru anul 2017, a anunțat ieri Guvernul României. Întrunirea de lucru a avut loc la Palatul Cotroceni.

“Abordăm cu maximă responsabilitate construcția bugetului pentru 2017, cu obiectivul principal de a pune în aplicare măsurile asumate în Programul de Guvernare, în condițiile încadrării în limita deficitului bugetar de 3% din Produsul Intern Brut. De asemenea, avem în vedere măsuri care să susțină continuarea ritmului de creștere economică, astfel încât dezvoltarea economiei să fie resimțită în mod concret de oameni”, consideră șeful Executivului.

La elaborarea bugetului pentru anul acesta o prioritate a Guvernului este să asigure Armatei 2% din PIB, conform angajamentelor asumate de România în relațiile cu NATO, a precizat premierul.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?