La Casa Albă a fost remaniat Consiliul Naţional de Securitate!

 Ultimul comunicat de presă este legat de schimbările de la Casa Albă și vorbesc despre remanierea Consiliul Naţional de Securitate al SUA, destul de disputată de presa intrnațională. Steve Bannon, controversatul său strateg-şef în importantul organism, a condus cunoscutul website de ştiri BreitbartNews.

Numirea lui Steve Bannon este extrem de controversată, mai ales printre democraţi. BreitbartNews poartă numele cunoscutului jurnalist conservator Andrew Breitbart, mort în circumstanşe suspecte, la foarte scurt timp după ce afirmase că deţine informaţii care ar putea arunca în aer campania electorală a lui Barack Obama din 2012. Consiliul Naţional de Securitate (NSC) este principalul for care îl consiliază pe preşedinte în materie de securitate naţională şi politică externă,” a transmis Epoch Times.

“Ameninţările de securitate cu care se confruntă Statele Unite în secolul 21 depăşesc graniţele internaţionale”, se spune în decretul prezidenţial. “Prin urmare, structurile şi procesele de luare a deciziilor din guvernul Statelor Unite care abordează aceste provocări, trebuie să rămână în mod egal adaptabile şi transformatoare”, subliniază aceiași sursă.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina dfacebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?