Eveniment de excepție organizat de Liga Studenților din Cluj pe data de 22 Martie între 19:00 – 21:00 la Auditorium MaximumStr. Emmanuel de Martonne, nr. 1, 400090 Cluj-Napoca. Intrarea este gratuită!

«Conferința „Creștinismul și generația Facebook”, organizată de Liga Studenților din Cluj, face parte dintr-un proiect care cuprinde un ciclu de conferințe pe teme de interes general adresate în special studenților și „tinerilor” de toate vârstele. Acest proiect își propune să aducă în atenția publicului clujean oameni valoroși, profesioniști, modele de urmat care să vorbească despre valorile autentice românești, criza lumii moderne, pericolele ei și posibile soluții la problemele actuale de azi.

Câteva dintre temele pe care domnii Papahagi și Mihail Neamțu le vor aborda pe parcursul conferinței vor fi: principiile și valorile creștine în lumea de azi, impactul mediului online în rândul tinerei generații, libertatea creștinului în lumea contemporană, vârstele iubirii și vârstele veacului, Europa divizată și America republicană.

* Cu prilejul acestei conferințe, domnul Adrian Papahagi își va lansa în premieră cartea „Creștinul în cetate. Manual de supraviețuire”.
Cartea domnului Papahagi, cât și cărțile domnului Neamțu se vor putea găsi la standul amenajat la intrarea în sala Auditorium. La final, autorii vor oferi autografe


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns