Şi dacă mâine o să plece Klemm din post, nu se va schimba substanţial raportul ambasadei cu “puterea” politică din România. Pentru că funcționarii de la Departamentul de Stat ştiu cu cine stau de vorba: cu nişte clătite pe care le umpli cu ce vrei şi le serveşti frugal, între mese.

Faptul că DNA-ul a făcut o cercetare asupra modului în care legiferează Guvernul, fără să fie pedepsiţi vinovaţii, iar premierul ţării noastre primeşte o “foaie de parcurs” de la nişte firme (corporaţii), totul petrecându-se întocmai ca într-o republică bananieră, arată cât de departe se poate merge cu politicieni devertebrați.

A fost scos Coldea de la butoanele SRI. Ei, şi? Băieţii au organizat o Piaţă cu tot atâta zel. O să plece Codruţa Kovesi? DNA-ul tot stat în stat rămâne.

Este pentru prima dată în istoria recentă a ţării când instituţiile de forţă au preluat Statul, și asta s-a întâmplat sub președinția lui Băsescu. Nici măcar comuniştii nu au permis asta, Securitatea fiind subordonată partidului. Iar ambasadorii, care deţin pârghii în aceste instituţii, vor ignora orice putere instalată în urma alegerilor.

Instituţiile de forţă, care răspund la ordin (cred că gen. Coldea a fost mai decorat de străini decât în ţară), au ca principal ţel în colonie ca să lichideze – sub lozinca “luptei împotriva corupţiei”, care a înlocuit “lupta de clasa” – orice element identitar sau de putere naţională, de la Biserică şi partide, la economia cu capital românesc. De Cultură se ocupă GDS-ul şi pletora de universitari şcoliţi în incubatoarele marilor filantropi în spiritul sexo-marxismului (marxismului cultural).

De ce? Pentru că neoliberalismul, care concentrează astăzi în corporaţii aproape toată puterea financiară a lumii, vrea să-şi impună viziunea (să-i spunem “Soros”, deşi va continua şi după moartea lui bine-mersi) pe tot Pământul. E o chestiune de Putere. Absolută.

Iar infiltrarea aparatului de stat din SUA (acel Deep State despre care se scriu şi cărţi academice), care îl sabotează clipă de clipă pe Trump, şi-a început lucrarea de erodare de multă vreme – sub Bill Clinton, Bush Jr. şi mai ales sub Barack Hussein Obama, când a ajuns la climax.

Totul se bazează pe propagandă şi vinderea de iluzii.

Întrucât toate partidele şi media sunt infestate de acoperiţi; pseudo-elitele – ce au un dispreț suveran față de mase -, sunt confiscate de agenda corporatistă iar instituţiile de forţă au firele de impuls în afara ţării, instituindu-se într-un pol politic exterior procesului electiv, va fi extrem de dificil ca acest statu-quo de colonie mediocră să fie schimbat în curând.

Cred că numai uzând de puterea spirituală ne mai putem opune şenilelor ce răscolesc acest pământ sfinţit de jertfa înaintaşilor, de la Brâncoveni şi Sfinţii Închisorilor, de către toţi eroii căzuți în războaiele duse de-a lungul istoriei. “Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui şi toate acestea se vor adăuga vouă.” (Matei 6;33)

de Iulian Capsali


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns