Legea obligativităţii vaccinării, un fel de OUG 13!

  Pe masa de vot a Parlamentului sta acum Legea obligativităţii vaccinării, un fel de OUG 13, dar făcut la lumina zilei în Săptămâna Patimilor.

Obligativitatea vaccinării este asemănătoare cu colectivizarea, naţionalizarea, antisemitismul, este un fel de nazism medical, rasism, şantaj şi nebunie socială.

Se încalcă drepturile omului şi pacienţilor deopotrivă.

Vaccinarea obligatorie este o crimă identică cu cea de la Revoluţie, fără autori, fără vinovaţi, fără responsabili.

În România nu se raportează efectele adverse ale niciunui tratament, nu se prezintă pacientului indicaţiile, afectele adverse, avantajele şi dezavantajele tratamentelor şi investigaţiilor şi nici medicul, nici firmele interesate direct nu îşi asumă nici o răspundere.

Părinţii trebuie să ştie că supunerea copiilor la vaccinare nu este lipsită de efecte adverse, dintre care paralizia pe viaţă sau chiar moartea nu lipsesc.
Credinţa în vaccin nu scuteşte copilul de efectele adverse ale vaccinării şi responsabilul direct este părintele care îşi dă acordul cu procedura medicală propusă.

Eu nu am nici un interes ca cineva să îşi vaccineze sau să nu îşi vaccineze copii şi nu sufăr în mod direct de vaccinarea sau nevaccinarea cuiva.

Ceea ce văd zilnic este că nu la medicul care a vaccinat un copil sau la ministrul abuziv care vrea să introducă vaccinarea obligatorie se găseşte rezolvarea efectelor adverse ale vaccinării abuzive.

Celor care mă consideră antivaccinist le răspund clar: să facă diferenţa între vaccinare şi vaccin înainte de a îşi deschide guriţa care vorbeşte fără cap! Ideea vaccinării obligatorii este o idee la fel de ” bună” cam ca aia a lui Hitler, că ar trebui purificată rasa umană. Intenţia de a impune sancţiuni, restricţii, nevaccinaţilor, este cam ca aceea cu a impune restricţii celor de altă rasă sau orientare religioasă.

Cei care cred în vaccinuri, deşi faţa de obiecte nu ar trebui să manifeste omul simpatii sau credinţe, le spun că sunt la fel de ridicoli ca cei care cred în Ceauşescu sau în Hitler sau în comunism sau în capitalism sau în ban sau în orice altceva.

În Săptămâna Patimilor nu trebuie să ne punem credinţa în vaccin, cu atât mai puţin în vaccinare!

 Dr. Cacovean Adrian


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns