Românii din Brețcu, jud. Covasna vin la București pe 10 iunie!

  Și românii noștri dragi din Brețcu, jud. Covasna vin la București pe 10 iunie, Biserica Sf. Gheorghe Nou (ora 12) și Șezătoarea Românilor din Covasna și Harghita ”Femeile din Ținutul Căciularilor cos ie” de la Muzeul Național al Satului (ora 13).

Tirnoveanu125

Sunt români care nu se lasă, păstrează credința ortodoxă, limba română, obiceiurile vechi. Sunt oameni tari, am văzut asta atunci când prin ploaie frig și vânt au venit cu noi la Vidăcuț și Săcel în jud. Harghita să le dăm o mână de ajutor bătrânilor lui Dumnezeu. Astfel de oameni vor veni în Capitala Țării pentru a mărturisi identitatea lor națională, pentru ca martirii brețcani din familia Boldea, Nicolae tatăl si fiii Ion și Nicolae să nu fi murit în zadar, să nu fie uitați. Le mulțumesc tuturor brețcanilor că sunt alături de noi în acest Drum, cu dragoste frățească îmbrățisez familia Badiu, Fenechiu, Tătar și Neculae. O cale deloc ușoară, dar nu destul de grea pentru acești vrednici prieteni ai noștri.

Cu Dumnezeu înainte!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?