Straie naționale și dulceață pentru copiii din Ozun, jud. Covasna!

  Straie naționale și dulceață pentru copiii din Ozun, jud. Covasna, pe care-i vom întâlni la Biserica Ortodoxă păstorită de părintele Mihai. Odată cu hainele românești, elevii din Ozun care merg la Sfânta Biserică vor primi datorită prietenului nostru Tiberiu, de la băcănia ”Odaia Bună” din Târgoviște bunătăți de dulceață, gem și compot făcute ca la bunica acasă. 

Tirnoveanu185

Acest întreprinzător român a venit până la Brașov cu portabajul plin pentru a dărui o parte din produsele lui unei acțiuni românești, dând dovadă de generozitate dar și de o mare Înțelegere a lucrurilor. În anii trecuți ne-a fost deasemenea alături, nu este pentru prima oară cand face un astfel de gest. Împreună cu soția lui a pus pe picioare o afacere deloc ușoară, cu multă bătaie de cap, cu multă muncă. Dumnezeu să-i ajute în continuare și să le dea și celorlalți confrați ai lor gânduri și fapte românești. Știu perfect ce înseamnă să supraviețuiești în ”economia reală”, ce înseamnă să-ți plătești impozitele la timp, să-ți plătești facturile și să ai oamenii cărora li te adresezi mulțumiți. Nu este chiar simplu, tocmai de aceea îi apreciez enorm pe acesti întreprinzători cu suflet și pe alții asemenea lor care înțeleg să dăruiască o parte din profit Țării în care trăiesc. Nu e puțin lucru.

Tirnoveanu184

  • Fondurile pentru confecționarea costumelor populare pentru copii din Ozun se strâng în cont BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociația Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU și adresa băncii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov).

Le mulțumesc din tot sufletul celor care nu-și găsesc explicații în logica vremurilor de astăzi sub care ne aflăm, ci în rânduiala comuniunii de Neam, o rânduială ce iată că încă se păstrează, căci mare este Dumnezeu!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns