Patru organizații membre ale Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș acționează unitar la Ozun, jud. Covasna!

  Patru organizații membre ale Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș acționează unitar la Ozun, jud. Covasna. Asociația de tineret ”GRIT” din Voinești-Covasna, condusă de prietena noastră bună Florentina Teacă se alătură celorlalte trei, Asociația Calea Neamului, Asociațiunea “Astra-Despărțământul” Harghita-Covasna și Fundația “Mihai Viteazu” în acțiunea de la Ozun cu următoarele obiective: dăruirea de costume naționale și cadouri celor 25 de copii care vin la biserica ortodoxă din localitate păstorită de părintele Mihai și oficierea unui parastas în memoria ctitorilor bisericii, prilej cu care, sătenii ortodocși vor primi pachete cu alimente de bază. 

Tîrnoveanu2

Despre Florentina am povestit în nenumărate rânduri, această româncă pe cinste fiindu-ne ajutor de nădejde la fiecare acțiune a noastră din Covasna și Harghita, la Ozun ajungând spre exemplu acum mai bine de un an, pentru prima dată, tot datorită ei. Atunci când i-am scris pe mesaj despre demersul aflat acum în desfășurare, mi-a răspuns scurt: ”GRIT- prezent!”

Ce înseamnă GRIT? Exact ce înseamnă Florentina: Gândește Românește, Implică-te Tinerește. În prima fotografie este ”GRIT” de Ziua Drapelului.

Cu Dumnezeu înainte!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns