Frăția Ortodoxă “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe Purtătorul de Biruință” va ajunge peste câteva zile la Vârghiș, jud. Covasna!

  21558559_1340006536143211_3361347885298546995_nAcolo unde aproape nimeni nu mai spune că-i român, mergem noi, cei din celelalte zări ale Țării. Cu ajutorul lui Dumnezeu voi ajunge din nou peste câteva zile la Vârghiș, jud. Covasna de data aceasta împreună cu o echipă a Frăției Ortodoxe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe Purtătorul de Biruință, pentru îngriji Biserica Ortodoxă cu hramul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, clopotnița și curtea bisericii. Frăția Ortodoxă condusă de Dan Ciprian Grajdeanu acționează de mult timp în Covasna și Harghita, a fost alături de copiii orfelinatului din Odorheiu Secuiesc, cei care dau viață liceului cu predare în limba română ”Marin Preda”, a executat lucrări de mare importanță la căminul din Dobârlău Vale acolo unde părintele Lucian Pozna asigură o masă caldă și educație creștină elevilor din sat, precum și o însemnată muncă voluntară la Aita Medie pentru parohia bisericii ortodoxe unde a slujit părintele Iustin Gârleanu. Frăția ÎN FIECARE SĂPTĂMÂNĂ merge cu fapta acolo unde e nevoie, la biserici și mănăstiri în mod deosebit. Mai rar așa ceva! Este Credință și Acțiune. Încă o dovadă că poporul român se poate îndrepta spre Duhul Neamului. Iți mulțumesc din adâncul inimii frate Dan și ție frate Dinu Doroftei, precum și tuturor camarazilor voștri care purtați Crucea și Tricolorul în Inima Țării și pretutindeni unde este nevoie. Munca voastră pentru România răsplătită va fi; prin jertfă poporul se ridică în Neamul ce se va înfățișa la Judecata de Apoi.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns