Impresionant: lanț de rugăciune în jurul Poloniei

  În timp ce la noi Statul Paralel condus din exterior demantelează țara, inclusiv Biserica, în Polonia guvernul este reprezentativ pentru poporul credincios. 

Multe sute de mii de oameni au înconjurat granițele, rugându-se lui Dumnezeu şi Maicii Sale ca să apere țara de secularismul impus de elitele globaliste neoliberale.

Dacă în România elitele au pactizat cu globalismul corporatocrației, în Polonia lanțul de rugăciune a fost sprijinit de actori, sportivi celebri, intelectuali publici etc.

Din nou, Polonia se ridică împotriva valului antihristic care vrea să piardă sufletele, ca de atâtea ori în istorie, dovedind că mai presus de supraviețuire pun sufletul şi onoarea.

de Iulian Capsali


  “Poland is in danger. We need to shield our families, our homes, our country from all kinds of threats, including the de-Christianization of our society, which the EU’s liberals want to impose on us” Mai multe pe: thegatewaypundit.com


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns