Lansare de carte: „Reflecții din deșert. Maxime și cugetări”

  «Eveniment cultural creștin, singular în peisajul literaturii românești contemporane, tocmai prin statutul autoarei acestui volum de aforisme de inspirație creștin-ortodoxă, acela de unic scriitor român, în viață, de aforisme creștine de pe planetă. Acest statut a fost confirmat și în urma participării autoarei la Festivalul Internațional al Aforismului pentru românii de pretutindeni, care a avut loc la Tecuci in perioada 5-7 octombrie 2017, dar și de către criticul și istoricul literar Aureliu Goci, în cele două studii dedicate operei de cugetare a Danielei E. Bogdan. 

La Tecuci,  Daniela E. Bogdan a repurtat un succes răsunător în urma recitalului său de aforisme susținut la Protoieria din localitate și, în urma discuțiilor purtate în limba engleză, a fost invitată să participe și la Festivalul-concurs al Aforismului „Naji Naaman” de la Beirut, chiar de către celebrul Naji Naaman, supranumit „Nebunul culturii gratuite”, el însuși de confesiune creștină. De asemenea, Daniela E. Bogdan este menționată ca autor de aforisme, și în Antologia editată de către conducerea acestui Festival Internațional al Aforismului pentru românii de pretutindeni, de la Tecuci.

La eveniment, alături de autoare vor participa, în calitate de conferențiari, două personalități culturale marcante din lumea universitară a Târgoviștei: preot lector univ. dr. Alexandru-Corneliu Arion, precum și prof. honor. univ. dr. George Coandă.

La acest eveniment sunt invitate și organele de presă locale, precum și televiziunea.»

de Daniela E. Bogdan


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns