Facebook-ul spune că ar fi spam! Ei bine nu e niciun spam, pe 1 Decembrie mergem la Tg. Secuiesc!

  După ce Luis Bratu a distribuit pe trei grupuri o postare de pe acest cont referitoare la 1 Decembrie Tg. Secuiesc i-a fost restricționată posibilitatea de a posta, distribui pe grupuri în numai câteva minute. Facebookul spune că ar fi spam. Ei bine nu e niciun spam, pe 1 Decembrie mergem la Tg.Secuiesc. Cu o mie de steaguri tricolore. Împreună cu Frăția Ortodoxă Sf.Mare Mucenic Gheorghe și cu români din toate colțurile țării. 

Într-o ORDINE și DISCIPLINĂ DESĂVÂRȘITĂ. Vom avea oameni anume însărcinați să asigure acest lucru. Caracterul manifestărilor noastre de la Tg. Secuiesc va fi unul SOLEMN, așa cum se cuvine de Ziua Națională a României. Orice licărire de izbucnire de ”stadion” va fi înăbușită din fașă. Nu vom face în acest sens niciun compromis! 

Câteva date despre municipiul Tg.Secuiesc: 6% români, 93% etnici maghiari, total populație 19 000 locuitori. Are două biserici ortodoxe, în comparație cu municipul reședință de județ Sf.Gheorghe: 21% români, 78% etnici maghiari, total populație 61 000 locuitori. Are patru biserici ortodoxe, fiind inclusă aici și biserica din Chilieni. Ambele localități se află în jud. Covasna. Vom ajunge cel mai probabil de 1 Decembrie și la Sf.Gheorghe, în funcție de orarul manifestărilor oficiale ce vor avea loc în acest municipiu reședință de județ.

Tirnoveanu211Foto: românii intrând cu 500 de steaguri tricolore în centrul orașului Tg.Secuiesc, 1 Decembrie 2015.

Steagurile tricolore pe care le vom.darui românilor adunați de Ziua Națională la Tg. Secuiesc se pot trimite din țară pe adresa Mihai Sorin Tîrnoveanu, str. Liviu Cornel Babeș, nr 15, bl.20, sc C, ap. 1. Fondurile pentru achiziționarea steagurilor se strang în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociația Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa băncii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov. 
Doamne ajută, ne vedem cu o mie de steaguri la Tg. Secuiesc de 1 Decembrie!
Cu Dan Ciprian Grajdeanu.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns