De ce acest popor mai este încă viu? Aceasta-i întrebarea care-l chinuie pe Vladimir.

  Vladimir Tismăneanu reînființează “Stefan Gheorghiu” școala de cadre a comuniștilor din România sub titulatura pompoasă de Centrul de Cercetare a Totalitarismelor ,,Hannah Arendt”, din păcate sub egida Universității București, așadar cu bani de la buget. Centrul va fi de fapt un institut Elie Wiesel cu pretenții universitare cu misiunea de a da bineînțeles note proaste poporului român care nu înțelege să se lase cu totul răpus de străini. Încă mai mișcă, încă se mai opune, încă nu a murit cu totul după atâția ani de agresiune continuă împotriva lui.

Ziariști Online
Ziariști Online

Acest lucru trebuie într-adevăr cercetat: de ce acest popor mai este încă viu? Aceasta-i întrebarea la care cercetătorii lui Vladimir se vor chinui să găsească un răspuns. Un răspuns ce presupune noi metode de anihilare completă. Acestui popor i-a fost stearsă istoria din manuale, i-au fost furate bogățiile i s-au fabricat partide de ”opoziție” si de ”putere” ba chiar si ”patriotice”, i s-a surpat permanent încrederea de sine, i s-a spus că este prost si leneș și nevolnic. Dar câte si mai câte nu i s-au făcut acestui minunat popor român…și totuși în el instinctul Neamului este viu. 

Volodea, Volodea, n-ai să afli niciodată ”de ce” pentru că ești atât de departe de Hristos, Fiul Lui Dumnezeu.

Mâine din nou despre Vladimir, un scurt istoric.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns