ROMÂNIA, JAFUL SECOLULUI XXI….!!!

  De 28 de ani România este jefuită, pângărită şi umilita şi tot de atâţia ani, noi cetăţenii suntem umiliţi, pentru că ne lăsăm umiliţi….Suntem fraieriţi, pentru că ne lăsăm fraieriţi…Suntem batjocoriţi şi jefuiţi, pentru că ne lăsăm batjocoriţi şi jefuiţi….!!!

După 28 de ani de neocomunism, vedem şi mai ales simţim din ce în ce mai tare cum acest Stat nu ne doreşte binele şi cum acest Stat, devenit dictatorial şi totalitar, poate decide mâine dacă ne falimentează pe toţi şi/sau dacă atentează la proprietăţile noastre, la viaţa noastră şi a familiilor noastre, la libertăţile noastre….!!! Nimeni şi nimic nu ne mai poate garanta siguranţa zilei de mâine. Nimeni şi nimic nu poate să ne asigure că mai sunt respectate, legile şi legea fundamentală în Stat, atât timp cât Constituţia este interpretată de o instituţie, ea însăşi politizată şi mafiotizată la maxim şi care apăra drepturile infractorilor politici. Ne-am trezit, într-un sfârşit, în faţa unor infractori care au în mâini, pâinea şi cuţitul, furate de la noi toţi, şi sub ameninţarea forţei, încearcă să ne supună….”Dacă vrei o bucăţică de pâine, trebuie să faci ce spun eu şi nu ce spune legea… iar legea o fac tot cum vreau eu…!!!”

De ani şi ani de zile, aceşti nemernici Trădători de Ţară, au acaparat averi de mii şi mii de miliarde de euro şi/sau dolari, păstraţi mai ales prin conturi străine, iar acum îşi pot permite să-şi plătească noi parteneri şi noi susţinători. Fie că vorbim de alţi politicieni, fie că vorbim de funcţionari publici, ori chiar de simpli cetăţeni, în aşa mod în care acum avem personaje care amai de care mai sinistre care îşi permit se ne umilească şi să ne batjocorească în faţă, cu mult tupeu şi cu multă aroganta şi mai ales cu mult cinism…!!

Fie că vorbim de Dragnea, Tariceanu, sau de Voiculescu sau Adrian Năstase, ori de ceilalţi din acelaşi klan de interlopi, nimeni dintre aceştia nu pot şi nu vor putea vreodată să justifice nici măcar a zecea parte din averea lor adunată(pardon, jefuită) doar în timpul cât aceştia sau aflat la putere sau în funcţii politice în tot acest timp.

Indivizi care se bat cu pumnul în piept ca sunt cinstiţi şi corecţi, dar care fac tot posibilul să distrugă Justiţia şi instituţiile abilitate, care tocmai pot să le garanteze nevinovăţia lor…!!! Ei, fac ce ştiu mai bine şi ce-au făcut de 28 de ani….Copy/Paste iar apoi Plagiază, venind în faţa noastră, a mulţimii de fraieri şi gură cască, arătându-ne hârtii fără valore, în speţă doar nişte legi strâmb croite, pentru a ne arăta tuturor cât sunt de corecţi şi de deştepţi…..!!!
Prin urmare aceşti jefuitori de Ţară, nu vor ceda nimic niciodată şi vor merge până la capăt, aşa cum au tot ameninţat poporul, că vor şi face.

Dar noi…??? Noi suntem decişi să mergem până la capăt…??? Acest capăt care pare a fi la o depărtare de un pas, sau de o Prăpastie…!!! Ne putem asuma responsabilitatea patriotică şi naţională de a ne recuperea Naţiunea şi Statul de drept înapoi…???!!! Suntem în stare s-o facem…??? Măcar acum în ceasul al XII-lea…???

Cu mare regret o spun, aşa cum am spus de câţiva ani încoace, că nu suntem în stare şi că nu avem nimic organizat… De ani de zile trag semnale de alarmă prin astfel de articole critice, pe net în mod special, în speranţa că va exista o entitate, o organizaţie din ţară sau din Diaspora care va decide să-şi asume răspunderea pentru organizarea unei apărări active şi incisive, a Statului şi a Naţiunii române… Nu! Nici vorbă de aşa ceva…!!! Nu suntem nici măcar în situaţia de a de ne organiza ad-hoc, precum o făceau înaintaşii noştri, spre exemplu Horea, Cloşca şi Crişan, ori alţi voievozi curajoşi şi viteji care au alcătuit neântârziat o apărare puternică şi care au oprit Hoardele de jefuitori, punând temelie Naţiunii Române de azi… De azi, unde suntem atât de bulversaţi şi de indolenţi, pasivi, nepăsători şi mai ales cu o puternică lipsa de civism şi dornici de complicităţi oferite oricărui inamic…!!! Acum probabil voi fi iarăşi criticat de unii cârcotaşi care vor întreba ironic ce legătură are Horea, Cloşca şi Crişan…??? Păi are cea mai puternică logică elementară… Erau doar nişte simpli ţărani neştiutori de carte, dar care aveau un puternic simţământ patriotic şi mult civism pe care acum nici 5% din populaţie cred că nu-l mai are… Au reuşit să ridice ţăranii şi să pună stavilă cu preţul vieţii lor, expansiunii şi terorii nobilimii imperiului Austro-Ungar…!!!

Şi critica va continua, pe faptul că acele răscoale au fost cu lupte şi vărsare de sânge….iar noi doar suntem pacifişti convinşi….adică tocmai ce spuneam…Pasivi, nepăsători şi inactivi. Unde mai punem faptul că suntem şi plini de complicităţi şi toleranţi cu sistemul mafiotic…Dacă nouă înşine ne este bine acum….de restul ce mai contează….Uităm de faptul că acel ‘’bine’’ este relativ şi că mâine poate să ne fie şi nouă mai rău decât acum….ca fraternizarea cu trădătorii de ţară nu ne va aduce prosperitatea mult râvnita, ci doar o aburelă, o spoială de bine şi prosperitate…!!!

Trăim într-o ţară secătuita de averi şi de bogăţii, sărăcita şi mai ales îndatorată şi înglodată în datorii imense făcute tocmai de marii jefuitori de ţară şi care îşi vor consolida jafurile prin legi special emante…!!!

Mă văd nevoit să repet…. Dacă după 28 de ani de neocomunism nu putem înţelege că avem nevoie de o Mişcare Civic-Patriotică reală şi puternică, mult mai incisivă şi mult mai activă, şi mai ales de un lider, atunci este extrem, extrem de grav.

Nu se poate înţelege nici după ceasul al XII-lea ca protestul este cea mai moderată cale de a sensibiliza o Putere politică de tip mafiot…??? Că după 300 de zile de proteste nu a obţinut mai nimic…?? Că puterea politică se mişca în voie printre noi şi culmea acţionează şi mai îndârjit…??? Că de fapt trebuie să schimbăm tactica….?? Că avem acum nevoie de o mişcare de ‘’gherila’’…?? De mişcări şi acţiuni subversive că altfel nu se mai poate, atunci când Mafia politică anunţă oficial că nu vor renunţa la nimic şi pentru nimic, la planurile lor de Ruinare a ţării în folosul lor propriu….??? Oare de ce nu se înţeleg astfel de lucruri care de fapt sunt logice şi normale….?? Este un curs firesc al lucrurilor. Nu putem să stăm imobili şi inactivi şi mai ales impasibili să vedem cu suntem condamnaţi la moarte şi la închisoare chiar, de către o putere politică antidemocratică şi antiromânească…!!

Nu pot să înţeleg cum zeci de reporteri şi jurnalişti se înghesuie zilnic în fata interlopilor de la putere, atât de pasivi şi complici, să le soarbă cuvintele şi minciunile din gură ca şi cum ar fi o apă dătătoare de viaţă….!!! Suntem în mare, mare pericol, iar organizaţiile civice care mai sunt, de ce nu fac presiuni puternice la Bruxelles, sau la Cosiliul Europei, de exemplu…??? De ce nu se organizează şi nu se emit cereri de Azil Politic pentru zeci şi mii de români…La ambasade …la ONU….la toate organismele internaţionale, ca şi mijloc de presiune şi de Protest internaţional faţă de acest Sistem politic Opresiv şi Dictatorial…??? Pentru că astăzi România are o politică Totalitar-Opresivă şi Dictatorială mai perfidă decât Stalinismul şi Nazismul şi ca toate aceste trebuie arătate şi strigăte Lumii întregi…!!!

Nu putem, nu trebuie şi nu mai avem dreptul să stăm aşa, mai ales când este în joc viitorul copiilor noştri şi viitorul acestei Ţări…!!!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns