Plec capul și spun o rugăciune în fața tuturor eroilor români. 

  21 Decembrie, începând de a doua zi trebuia să fie mai multă lumină. Nu a fost să fie. Pe sângele celor uciși și răniți au călcat cominterniștii și urmașii acestora. Revolta legitimă a poporului român împotriva lui Ceaușescu a fost confiscată de acest grup bine organizat de esență bolșevică. 

Anticomunismul din Decembrie 1989 a fost continuat câteva luni mai târziu de cea mai mare si mai lungă manifestație din istoria României, de Piața Universității, sub egida și organizarea Ligii Studenților. Atunci s-a spus mai clar ca oricând care a fost idealul celor care s-au jertfit pe baricada din 89: libertate, credință, identitate națională. 

Eroi2 - Tîrnoveanu
21 Decembrie si Piața Universității nu au fost în zadar. Rămân ca momente ale Istoriei în care poporul român s-a ridicat în Duhul Neamului, repere de luptă românească. Cei care au murit, au fost răniți si au luptat atunci au mărit Oastea Strămoșilor. De aceea îmi plec capul si spun o rugăciune pentru ei, pentru eroii români.

Dumnezeu să-i odihnească!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns