Sărbători binecuvântate dragi prieteni, Nașterea Domnului să vă aducă mulțumire sufletească și spor în toate! 

  Odată cu Nașterea lui Iisus Hristos Mântuitorul s-a născut și libertatea noastră iar lanțurile din jurul inimilor s-au prăbușit răpuse de credință.

În aceste zile gândurile mele bune rămân alături de frații si surorile noastre din Covasna si Harghita. Tuturor celor care au sprijinit acțiunile desfășurate pe Calea Neamului le transmit adânca mea recunoștință. Veți fi în toate rugăciunile mele, Dumnezeu să vă răsplătească si ocrotească atât pe voi cât si pe toți cei apropiați vouă. Niciun efort nu a fost si nu va fi zadarnic, faptele voastre rămân ca exemplu de unitate si acțiune românească. Fiecare gest al vostru clădește si întărește identitatea națională, este certitudinea că poporul român nu se lasă înfrânt oricât de greu i-ar fi, certitudinea că Duhul Neamului este viu în el. Ne facem împreună datoria pentru România, datoria față de toți ai noștri care-au luptat și murit pentru Țară.

Doamne ajută!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns